Fitnes i dijeta

Smršala je 13 kg za tri meseca - kako? Izbacila je ove četiri namirnice iz ishrane

Ako možete da kontrolišete ishranu, možete da kontrolišete telo, kažu fitnes stručnjaci. Ova Instagramerka dokazuje da ova tvrdnja jeste tačna.

Subota, 28.04.2018.

11:38

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Објава коју дели Marga Banaga (@margabanaga) дана

Indijka Marga Banaga je započela svoje fitnes putovanje početkom ove godine. Objavila je fotografije pre i posle na Instagram, a svi su iznenađeni rezultatima.

"Uspela sam. Preživela sam 100 dana "clean eating" dijete (koncept ishrane 'čista zdrava ishrana') i pokušavala sam da vežbam svakog dana! Nikad zapravo nisam imala dan opuštanja."

Kako je otkrila za portal "Times of India", iz svoje ishrane je izbacila četiri namirnice, a to su alkoholna pića, sir, slatkiši i meso.

Marga je bila na pescatatian dijeti - vegeterijanskoj ishrani u kojoj se ne konzumira meso ali se jedu riba i morski plodovi.

Prisećajući se početka, Margo kaže da je u periodu početka nove godine imala najveću kilažu do sada,a kilogrami su je činili depresivnom. Zbog toga je rešila da promeni svoju ishranu iz korena.

Kako bi uspela da se drži odluke, prestala je da izlazi u grad sa prijateljima.

"Nisam bila sigurna da li bih mogla da se držim dalje od hrane i alkohola, jer još uvek moja samonkontrola nije najbolja", iskrena je.

Iako je svoju liniju dovela u red, Banaga otkriva da je sebi zadala nove ciljeve.

"Sada kada je 100 dana prošlo, moram da izazovem sebe više.. Razmišljam o broju kalorija, kao i unosu hranljivih materija kako bih izgradila mišiće. Moram da vežbam još više".

Објава коју дели Marga Banaga (@margabanaga) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare