Fitnes i dijeta

Njena transformacija zapanjila je Internet, a oslabila je samo 2 kg

Ova devojka je dokaz da je fizička aktivnost u kombinaciji sa kvalitetnom ishranom pravo rešenje za zatezanje figure.

Ponedeljak, 15.10.2018.

11:53

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Arijel Lore je na svom profilu na Instagramu pokazala transformaciju tela nakon dve godine vežbanja i promenjenog načina ishrane. Posebno je naglasila kako je tokom vežbanja izgubila samo dva kilograma, ali se njena figura u potpunosti oblikovala.

Pre dve godine Arijel se osećala kao da je izgubila kontrolu nad svojim telom i tada je odlučila da u svoj život uvede neke promene.

Ona tvrdi da nije reč o strogoj dijeti, već samo o dobro koncipiranim obrocima koji su joj bili neophodni zbog fizičke aktivnosti.

Nakon godinu dana režima Arijel je primetila da se njena figura oblikuje, ali joj kilaža ostaje ista.

Kada je uporedila sebe na dve fotografije istakla je da je vežbala istim tempom i jela istu količinu hrane. Zapravo, tvrdi da je na fotografiji u prugastom bikiniju jela mnogo više, ali je birala kvalitetnu hranu.

Za doručak Arijel jede jaja, slaninu, avokado ili slatki krompir- batat, za ručak tunjevinu u tortilji sa povrćem, a za večeru ribu sa povrćem ili pastu od kinoe.

"Stroga dijeta i puno vežbi nisu uvek rešenje“, tvrdi ona.

"Ono što je najvažnije u procesu mršavljenja i zatezanja jeste da je ovo trka koja nema cilj“, zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.