Fitnes i dijeta

Drastično se ugojila nakon teniske karijere, a onda je presekla: Cibulkova smršala 20 kg FOTO

Dominika Cibulkova, 34-godišnja bivša teniserka iz Slovačke, nedavno je prisustvovala dodeli nagrade "Sportista godine" za 2023, kada je pažnju svih privukla njena drastična transformacija.

Utorak, 06.02.2024.

11:34

Izvor: Super žena

Drastično se ugojila nakon teniske karijere, a onda je presekla: Cibulkova smršala 20 kg FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ona se na gala večeri pojavila u elegantnoj crnoj haljini, a znatiželjni pogledi prisutnih gostiju bili su usmereni ka njenoj fizičkoj transformaciji.

Kako prenose strani mediji, Cibulkova je smršala 20 kilograma, a za ovu neverovatnu transformaciju zaslužna je, kako je rekla, izbalansirana bokserska dijeta.

Ona je za portal Feminity.zoznam.sk otkrila šta je najviše uticalo na njenu odluku da smrša.

"Vežbam 4 puta nedeljno i nikada ne preskačem kardio. Ne znam kako sam, zapravo, izgubila na težini, ali sam mogla da osetim po svojoj odeći", rekla je ona, te objasnila šta ju je najviše motivisalo da krene na ovaj put:

"Nisam tip osobe koja bi svojevoljno počela dijetu, ali sam dobila motivaciju onog trenutka kada sam videla da moj suprug pakuje svu moju omiljenu odeću iz garderobera, jer ne mogu više da je obučem. Tada mi je došlo do mozga da želim opet da volim sebe, da želim ponovo da nosim omiljene krpice", rekla je.

Foto: Profimedia

Podsetimo, Cibulkova se 2019. godine povukla iz profesionalnog tenisa, što je bio veliki šok za širu javnost, ali i za njene fanove širom sveta.

"Danas sa pomešanim osećanjima imam posebne vesti da vam podelim. Kao što znate, nisam odigrala nijedan turnir mesecima. Sve je krenulo od povrede Ahilove tetive, koja me je dovela u jedan od najtežih momenata u životu – trebalo je da odlučim šta da uradim sa teniskom karijerom. Posle mnogo razmišljanja i podrške koju sam dobila od porodice i prijatelja odlučila sam da se više ne vratim na teren kao takmičarka", napisala je Cibulkova na svom zvaničnom profilu na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare