Fitnes i dijeta

Hristina je smršala 110 kilograma bez nutricionista: "Sve sam probala" VIDEO

O svojoj borbi s kilogramima i tome kako je uspela da se izbori s njima bez pomoći stručnjaka, govorila je u jutarnjem programu televizije Prva.

Četvrtak, 22.02.2024.

15:19

Izvor: prva.rs

Hristina je smršala 110 kilograma bez nutricionista:
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

Čega sve moraju da se odreknu oni koji žele da smršaju i kako da im se kilogrami ne vrate? Da li gubitak većeg broja kilograma podrazumeva odricanje slatkiša i belog hleba zauvek?

Hristina Protić je uspela da smrša čak 110 kilograma, a kako je u tome uspela objasnila je prilikom gostovanja u jutarnjem programu televizije Prva.

"Nažalost, sa kilogramima se borim više od 25 godina i kada bih sabrala sve kilograme koje sam do danas skinula, sigurna sam da sam izgubila više od 500 kilograma", otkrila je Hristina.

Dodala je da je odluka da smrša bila konstantna, da se uvek borila s dijetama, skidanjem kilograma, vežbama… U jednom trenutku ostavila je sve nutricioniste i potpuno promenila način života, kako kaže bez ičije pomoći, ali uz stalnu podršku porodice.

Hristina priznaje da je gubila i po 40-50 kilograma, ali da ih je ranije uvek vraćala, čak i više nego što je skinula, tako da njena borba nije bila nimalo laka.

"Ako jedan način ishrane date dvema ženama koje su istih godina i s istim brojem kilograma, način njihovog mršavljenja neće biti isti. Jedna možda oslabi pet, a druga deset kilograma. Treba upoznati metabolizam i organizam. Za dve i po godine sam promenila iz korena svoj način života", objašnjava Hristina, a detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare