Fitnes i dijeta

Dženifer Lopez ustaje pre pet da bi vežbala – otkrila još tajni svoje top forme

Pevačica i glumica Dženifer Lopez tvrdi da vežba svaki dan ne samo da bi izgledala odlično na crvenom tepihu, već i da bi se osećala dobro u sebi.

Četvrtak, 23.03.2023.

08:17

Autor: M. M.

Dženifer Lopez ustaje pre pet da bi vežbala – otkrila još tajni svoje top forme
Foto: Profimedia

Podeli:

Zvezda je govorila je za magazin UsWeekly u sredu o tome kako joj vežbanje pomaže da zadrži pozitivan mentalni stav: "Nije tajna da je fitnes veoma važan deo mog života", rekla je supruga Bena Afleka i majka blizanaca Maksa i Eme (15).

Smatra da je "postoji pozitivna relacija između vežbanja i mentalnog zdravlja". Otkrila je da kreće da vežba veoma rano i to je često pre 5 ujutru kada je još mrak - bez obzira na njen raspored: "Pokušavam da napravim dobre izbore i balansiram svoje vreme", dodala je.

U njenu dnevnu fitnez rutinu uključeni je kardio, kao i brzo hodanje, trčanje i čučnjevi. Jedan od Dženiferinih ličnih trenera, Dod Romero, nedavno je otkrio da Dženifer pije puno vode kako bi ostala hidrirana. "Ona pije najmanje sedam čaša dnevno", rekao je Romero.

Njena ishrana je bazirana na povrću, kao i ribi, mada isticala je da ne voli lososa, dok su joj slabosti kolačići.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.