PDS: Uslov za izbore je smena vlasti i promena sistema

Utorak, 14.09.1999.

23:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PDS: Uslov za izbore je smena vlasti i promena sistema Pokret za demokratsku Srbiju (PDS) ocenio je danas da je preduslov za organizovanje izbora smena sadasnje vlasti i promena sistema. U saopstenju tog pokreta ocenjuje se da je smena vlasti i promena sistema "osnovna polazna tacka saradnja sa svim demokratskim snagama u zemlji". U saopstenju se navodi da PDS "namerava sa doprinese objedinjenju i saradnji svih demokratskih snaga drustva, kako bi se prevazisle razlike u gledistima i interesima radi ostvarenja prvog i neposrednog cilja - sprecavanje sirenja totalitarizma i haosa u drzavi i organizovanje prvih demokratskih izbora po merilima i uslovima OEBS-a".

Pokret za demokratsku Srbiju (PDS) ocenio je danas da je preduslov za organizovanje izbora smena sadasnje vlasti i promena sistema. U saopstenju tog pokreta ocenjuje se da je smena vlasti i promena sistema "osnovna polazna tacka saradnja sa svim demokratskim snagama u zemlji". U saopstenju se navodi da PDS "namerava sa doprinese objedinjenju i saradnji svih demokratskih snaga drustva, kako bi se prevazisle razlike u gledistima i interesima radi ostvarenja prvog i neposrednog cilja - sprecavanje sirenja totalitarizma i haosa u drzavi i organizovanje prvih demokratskih izbora po merilima i uslovima OEBS-a".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare