Aktuelno

3 horoskopska znaka koja će imati najviše sreće tokom proleća

Tri zvezdana znaka zaista mogu da se raduju nadolazećim sedmicama. Pred njima su meseci prosperiteta – na ličnom i poslovnom planu.

Četvrtak, 28.03.2019.

08:18

Izvor: miss7.24sata.hr

3 horoskopska znaka koja će imati najviše sreće tokom proleća
foto: Thinkstock

Podeli:

S prvim cvećem i toplijim zracima Sunca dolaze i mnoge promene. Svejedno da li je reč o poslu ili privatnom životu – na ova tri znaka Zodijaka će promene jako delovati – u pozitivnom smislu.

Bik

Ako sa nečim niste zadovoljni, bez obzira da li je to u vašem privatnom ili poslovnom životu, sada je pravo vreme za promene. Vaša snažna ličnost preuzeće kontrolu i pobrinuće se da donesete važne odluke. Nemojte pri tome zaboraviti da odvojite dovoljno vremena za sebe.

Rak

Nemate više volje da čekate da se problemi reše sami od sebe. Bilo da je reč o ljubavi, porodici ili na poslu: odmah ćete preuzeti sudbinu u svoje ruke. Ovog proleća imaćete pune ruke posla – ali ćete zato na leto moći da uživate punim plućima.

Devica

Tokom proleća ćete pronaći novu energiju – kakvu već dugo niste osetili! Bićete efikasniji na poslu, osetićete nadolazeću kreativnosti i bićete izuzetno motivisani. Sve su to stvari važne za postizanje željenih poslovnih ciljeva. Treba samo da pripazite na finansije, odnosno nemojte da trošite na nepotrebne stvari. Onda će se vaš napor zaista isplatiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare