Aktuelno

Čista energija: Zašto je ulazak Marsa u Devicu važan za sve naše planove?

Nije sve tako crno kao što osećate. Mars u Lavu daće vam potrebnu energiju da preživite letnje astro-drame, ali ćete se ipak osećati malo izmoreno.

Ponedeljak, 19.08.2019.

14:07

Izvor: Super žena

Čista energija: Zašto je ulazak Marsa u Devicu važan za sve naše planove?
Foto: Depositphotos/agsandrew

Podeli:

Osećate se kao da ste celu noć igrali na nekoj žurci kada se probudite ujutru. Iza nas je šest divljih nedelja i sada Mars u Devici dolazi da nam pomogne kako bismo se sabrali i sredili naše stvari. Zemljani znaci Blizanci i Strelac bore se sa ovom hiperfokusiranom energijom koja pokreće na akciju.

Mars je vrela, pokretačka planeta i pun je samopouzdanja, pa se u znaku Lava oseća kao kod kuće. Ali u Devici ne može da se snađe baš najbolje, mada ipak mu nekako uspeva. Mars u Devici je vredan i perfekcionista. Devica je najsvečaniji znak, orijentisan na detalje i najmarljiviji znak u čitavom Zodijaku pa sa Marsom čini veoma zanimljivu kombinaciju.

Nestrpljivi Mars u Devici je odlučan da preuzme odgovornost i uradi sve perfektno iz prvog puta. Tako, nećete napraviti nikakvu grešku i bićete veoma produktivni u narednih šest nedelja.

Ovo nije jedan od najuzbudljivijih događaja u astrologiji, ali može da vam pomogne da uradite mnoštvo stvari koje se duže vremena razvlače. Ovaj prelazak Marsa je manje orijentisan na partijanje i pokazivanje, a više na sređivanje ili dokazivanje na poslu jer sada radite pametnije i aktivnije nego ikada pre.

Sjajan primer osobe kojoj je Mars u Devici je Barak Obama, piše Kosmopoliten. On je fokusiran i visoko motivisan da sredi sve prepreke i probleme na svom putu. Sara Džesika Parker takođe ima Mars u Devici, a ta perfekcionistička energija ju je dovela do dva Emija i četiri Zlatna globusa dok je igrala Keri Bredšo.

Još jedna poznata ličnost koja je sa istim rasporedom planeta je Gordon Remzi, koji važi za jednog od najboljih kuvara na svetu. Sada kada je Mars u ovoj poziciji iskoristite energiju koju šalje i ostvarite poslovne planove koje već dugo stavljate u drugi plan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare