Aktuelno

Počelo je razdoblje Devica, a ova tri horoskopska znaka su idealan izbor za njih

Počelo je horoskopsko razdoblje Devica, a ovi znakovi su njihovi idealni ljubavni partneri po astrološkim karakteristikama.

Utorak, 25.08.2020.

17:57

Izvor: bustle.com

Počelo je razdoblje Devica, a ova tri horoskopska znaka su idealan izbor za njih
Foto: depositphotos/boggy22

Podeli:

Astrolog Kesidi Kejn za Bustle je otkrila da su to znakovi sa snažnim osećajem odgovornosti. Kejn tvrdi da su za Device najkompatibilniji znak zapravo Ribe, upravo zato što su toliko različite. Kaže da je veza između ta dva znaka najčešće veoma izazovna zbog snažnih razlika, pa smatra da su ovo znakovi kojima Device treba da se posvete kako bi ostvarile mirne i stabilne veze.

Bik

Bikovi su prizemljeni i veoma pouzdani, baš poput Devica. Ali za razliku od Devica, koje su sklone preteranoj brizi o svemu, Bikovi znaju kada treba da stanu, pa Devicama mogu da budu od velike pomoći u životu. Podsetiće ih kad treba da stanu, duboko udahnu i smire se.

Rak

Rakovi kod Devica mogu da izvuku onu mekšu, emotivniju stranu, dok će Device njima pomoći da u životu ostvare strukturu koja im nedostaje. Ova kombinacija može proizvesti ljubav dublju nego što su Device ikad mislile da mogu da osete prema nekome, prenosi hrvatski Indeks.

Jarac

Jarčevi su, poput Devica, ambiciozni, marljivi i odlučni, što ih čini idealnim partnerima. Oba su zemaljski znaci, što znači da dele iste vrednosti, zbog čega njihove veze mogu biti veoma uspešne. Jarčevi razumeju poslovne ambicije svojih partnera i neće im smetati posvećenost poslu koju Device imaju često i u prevelikoj meri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.