Aktuelno

Zaobiđite ih ako možete: Ovi horoskopski znakovi ostaviće vas u suzama

Neki ljudi teško ostvaruju ozbiljne veze i više vole slobodu od života sa partnerom. Astrolozi tvrde da na to utiče i horoskopski znak, a za ove znakove kažu da najteže ostvaruju dugotrajne i ozbiljne veze.

Subota, 07.11.2020.

18:11

Izvor: Blic.rs

Zaobiđite ih ako možete: Ovi horoskopski znakovi ostaviće vas u suzama
Foto: Depositphotos-monkeybusiness

Podeli:

Ovan

Ovnovi preferiraju ležerne, otvorenije veze. Oni su veoma izbirljivi i traže nekoga ko ima ista interesovanja kao oni i jako im dugo treba da se odluče da se nekome potpuno predaju.

Blizanci

Oni žele da istražuju svet i žele da udruže sa različitim ljudima. Ne žele se celog života da se drže samo jedne osobe što im stvara problem u vezama.

Lav

Lavovi su dominantni i otvoreni ljudi. Sposobni su da otklone i umanje svoja osećanja kako bi se posvetili sebi i svojim emocijama. Oni će se teško boriti za nekoga i teško će doći do toga da se posvete samo jednoj osobi.

Devica

Neodlučni su i izbirljivi i ne mogu zamisliti scenario u kojem bi ostatak života proveli sa jednom osobom. Nije ih lako zadovoljiti i zato se muče u vezama.

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni, žele da žive život slobodno i da istražuju svet. Za njih je ideja da života sa jednom osobom i da budu ograničeni jednim osobom veoma teško zamisliva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.