Aktuelno

Ovo su tri najljubomornija horoskopska znaka

Ljubomora je čest problem u mnogim vezama i ako je previše izražena može da dovesde do brojnih problema.

Utorak, 30.08.2022.

12:10

Izvor: klix.ba

Ovo su tri najljubomornija horoskopska znaka
Foto: LightField Studios/shutterstock

Podeli:

U njenoj pozadini je najčešće nesigurnost, ali i potreba ljubomornog partnera da dominira nad drugim i stalno ga drži pod kontrolom. Saznajte koji su horoskopski znakovi najviše ljubomorni u vezama.

Škorpija

Škorpije važe za najljubomorniji znak Zodijaka. Po prirodi su sumnjičavi, pa se teško opuštaju čak i kada su u dugoj vezi. Ne mogu da podnesu pomisao da ih partner prevari ili izneveri pa su stalno na oprezu. Teško se obuzdaju i mogu verbalno da napadnu voljenog ako samo pogleda drugoga.

Rak

Rakovi su osetljivi i kao takvi podložni ljubomori. Nesigurni su pa im je potreban partner koji će im stalno poklanjati pažnju i uvek im iznova pokazivati koliko ih voli. Ako to nije slučaj, postaju ljubomorni na sve s kojima njihov voljeni komunicira, druži se ili sarađuje.

Lav

Lavovi su pre svega strastveni. Obasipaju voljenog pažnjom i komplimentima i isto traže zauzvrat. Ako primete da poklanja pažnju drugome, obuzimaju ih ljubomora i ljutnja. Tada su u stanju svašta da kažu i naprave. Očekuju da im je partner potpuno posvećen i da samo njima poklanja pažnja pa se neće zadovoljiti s ničim manjim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare