Aktuelno

Kako se znakovi nose sa prevarom: Ovan će vas mrzeti zauvek, Rak vas briše iz života

S obzirom na to da astrologija ima dosta veze sa vašim karakternim osobinama,, zvezde otkrivaju kako reagujete kada vas prevari voljena osoba. Dok su neki znakovi zodijaka u stanju da zakopaju svoje emocije i nastave dalje kao da se ništa nije desilo, drugi se ne libe da uzmu pravdu u svoje ruke.

Utorak, 25.10.2022.

13:48

Izvor: 24 sedam

Kako se znakovi nose sa prevarom: Ovan će vas mrzeti zauvek, Rak vas briše iz života
Foto: Antonio Guillem/shutterstock

Podeli:


Ovan


Ako prevarite Ovna, on će vas zauvek prezirati .Uzvratiće vam tako brzo da nećete znati šta vas je snašlo. Ovnu su iskrenost i vernost najvažniji. Ko god pogazi te temeljne vrednosti, može očekivati teške posledice.

Bik

Bik ima neverovatan odbrambeni mehanizam kada je u pitanju prevara. Nećete ih čuti, oni će vas ostaviti bez govora, poverenje će se rastopiti u ništavilo, i oni će ići dalje. Dugo će vam pamtiti šta ste napravili.

Blizanci

Niko ne voli da ga varaju, ali kada je reč o Blizancima, oni na neki način to i očekuju. Ne veruju u ljubav, pa čak i ako daju srce i dušu nekoj osobi, uvek su spremni da prevara čeka iza vrata.

Rak

Prevarite Raka i on će vas izbrisati iz svog života kao da nikada niste ni postojali. Od njih nemojte očekivati bes i bacanje stvari, oni će vam nabijati osećaj krivice na najgori mogući način.

Lav

Lav ne može da zamisli da bi iko ikada poželeo da ga prevari, tako da bilo kakve tajne veze za njega predstavljaju potpuni šok. Snažni Lav želi mir i sreću u kući, a ako im se iluzija razbije, znaju da potonu u duboka depresivna stanja.

Devica

Varanje otkriva ono najgore u Devici, jer im je užasno suočavanje sa bilo kojom vrstom lične povrede. U početku će biti zbunjena i neko vreme će se preispitivati, ali kada shvati šta se dogodilo, staviće tačku na vezu.

Vaga

Nakon što se uvere da se prevara zaista desila, Vaga će naći način da vas javno ponizi. I zaista će uživati u tome. Po prirodi nisu monogamni, pa ih pravila vernosti retko pogađaju.

Škorpija


Nemojte se zavarati. Škorpija će u početku delovati kao da ga to uopšte nije pogodilo. Ali to je samo zato što još smišlja kako će iskoristiti situaciju i vratiti vam istom merom.

Strelac

Monogaman bez greške, Strelac teško podnosi izdaju i prevaru. Sve u vezi sa ovim znakom je poverenje, to je njihova vizit karta. Kad sazna za prevaru, to je to. Za njega je priča završena.

Jarac

Kada Jarac doživi neverstvo, postaje povučen i hladan. Njima je neprijatno da budu osoba koja je pogrešila, i radije bi tugu zadržali za sebe, da prebole sami. Nastaviće život bez vas i nikad više s vama neće razgovarati.

Vodolija

Može malo poludeti kada sazna šta im je učinio neko kome je verovala, ali nakon što se smiri Vodolija će jednostavno odšetati iz tog odnosa.

Ribe

Plakaće danima u neverici šta se dogodilo, ali onda će se tuga pretvoriti u bes pa se nemojte iznenaditi ako vam probuše gumu na autu ili nešto slično. Kada iz sebe izbaci bes, praviće se kao da se ništa nije dogodilo i nastaviti sa svojim životom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare