Aktuelno

Kraj oktobra donosi neočekivane promene: Ovi znakovi će osetiti nagli priliv novca, ali i...

Kraj ovog meseca veoma je buran i ispunjen krupnim astrološkim događajima, a astrolozi procenjuju da će tri znaka posebno imati koristi od ovog perioda.

Sreda, 26.10.2022.

14:32

Izvor: Glossy

Kraj oktobra donosi neočekivane promene: Ovi znakovi će osetiti nagli priliv novca, ali i...
Foto: Cherries/Shutterstock

Podeli:

Devica

Pripadnici ovog znaka mogu da očekuju finansijski uspeh, kao nagradu za naporan rad do sada, ali on nikako ne sme da jenjava. Ako ste razmišljali da potražite povišicu, igrate igre na sreću ili promenite posao, sada je trenutak za svaki korak koji ima materijalnu dobit kao nagradu.

Veliki nedeljni horoskop: Ovnove očekuju kratkotrajne veze, Škorpijama se vraća prošlost

Vikend je Devicama krajem oktobra posebno srećan period,praćen odličnim raspoloženjem, a astrolozi preporučuju da one 29. i 30. oktobar provedu u krugu ljudi koji imaju pozitivnu energiju i s kojima im je najprijatnije.

Kako se znakovi nose sa prevarom: Ovan će vas mrzeti zauvek, Rak vas briše iz života

Jarac

Budući da je naredni period faza "rasta" Meseca, ovo je odlična prilika za lični razvoj i ispunjenje energijom u slučaju Jarčeva. Očekujte stabilizaciju na više polja, a najbolje će vam ići u kući, kako u pogledu odnosa s porodicom ili partnerom, tako i po pitanju radova, uređenja...

Krše sve norme i pravila ponašanja – najveći buntovnici Zodijaka

Ribe

Iako će slabljenje Venere doneti pad energije Ribama, ovo je stabilan i miran period. Ako ste do sad imali teške trenutke i promenjivo raspoloženje, sada vam kosmička energija šalje nagradu u vidu apsolutne harmonije i oslobođenja od toksičnih misli i odnosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare