Aktuelno

Suze i drama: Ove znakove očekuje bolan raskid u novembru

Novembar će biti veoma povoljan za Strelčeve...

Subota, 29.10.2022.

07:55

Izvor: atma.hr

Suze i drama: Ove znakove očekuje bolan raskid u novembru
Foto: Gorgev/shutterstock

Podeli:

Ovan

Početkom meseca, Ovnovi će doživeti nalet snage i spremnost za novu fazu u vezama, ali ne bi smeli požurivati. Pre toga, veza treba proći da prođe kroz probu i kroz određene prepreke. Nakon toga će odlučiti jesu li spremni da nastave. U drugoj polovini meseca treba posebno da slušate svoja osećanja. Oni koji su u vezi treba da smanje ljubomoru, jer ona ništa dobro ne donosi.

Bik

Slušajte svoje osećaje i uzmite u obzir iskustvo iz prošlosti. U mnogim situacijama vredi preuzeti inicijativu. Slobodni Bikovi treba da provode što više vremena s društvom, upoznaju se i izlaze, jer tako povećavaju šanse da pronađu srodnu dušu. Oni zauzeti želeće unaprediti vezu i podići je na viši nivo.

Blizanci

Porodični Blizanci su previše zbunjeni vezama, a slobodni su uvek u potrazi za srodnom dušom. Razmislite šta želite i odmorite se. Kada prestanete pokušavati pronaći ljubav, ona će vam sama doći i to tamo gde je najmanje očekujete. Pokušajte se okružiti samo pravim i pouzdanim prijateljima. Porodični pripadnici ovog znaka mogu nastaviti s planiranim potezima. Idite s partnerom na neki izlet u prirodu, jesenje boje i promena pejzaža učiniće da se dodatno zbližite.

Rak

U ljubavnoj sferi Rakove očekuje uspešan mesec. Bliski ljudi će vam pružiti neophodnu pomoć i podršku. Kod bračnih parova početkom meseca postoji rizik od sukoba i nesuglasica. Uvek pokušajte otvoreno komunicirati i pronaći rešenje. Druga polovina meseca je povoljna za zajednička putovanja i planiranje važnih koraka u zajedničkom životu. Slobodni mogu upoznati ljubav. Ne odustajte od zabave, možda ćete tamo upoznati nekoga.

Lav

Usamljene Lavove u novembru očekuju zanimljiva poznanstva. Iako vam simpatija neće odmah uzvratiti osećanja, moguće je da je sve deo igre. Promene u ličnom životu i oslobađanje od prošlosti pomoći će vam da upoznate ljubav. Porodični odnosi mogu izgubiti svoju iskru. Trebalo bi da pratite svoje ponašanje, tražite kompromise i ponovo steknete poverenje svoje srodne duše. Ovog meseca provedite više vremena s partnerom.

Devica

Za slobodne Device, ovo će biti najuspešniji mesec. Sudbina će vam pružiti mnogo šansi da upoznate ljubav. Pokušajte uvek biti u centru pažnje. Budite saosećajni prema drugima i nikoga nemojte osuđivati. Porodične Device će razmišljati o proširenju zajednice. Zajednički poslovi kod kuće pomoći će vam da se zbližite s partnerom.

Vaga

Za usamljene Vage novembar donosi mnogo poznanstava. Čini se da vam mnogi poklanjaju pažnju, ali kada dođe vreme za izbor, trebalo bi da pažljivo pogledate sve solucije. Budite oprezni pri izboru partnera i ne ulazite odmah u odnos i intimnu vezu. Pokušajte izbeći sumnjive situacije. Krajem meseca možete se suočiti s manjim nevoljama, ali ćete se lako nositi s njima.

Škorpija

I zauzetim i usamljenim Škorpijama predstoji naporan mesec. Ljubav prema intrigama i flertovanju može dovesti do zanimljivih poznanstava. Međutim, toliko ste fokusirani na pronalaženje srodne duše da zaboravljate na sve ostalo. Škorpije koje su u vezi ne bi trebalo da zloupotrebljavaju poverenje partnera. Vaša sposobnost da u svemu pronađete nešto pozitivno će pomoći da izgladite sve sukobe. Nakon što prebrodite mesec, sudbina će vas nagraditi harmoničnim odnosima.

Strelac

Neće biti baš povoljan mesec za Strelce koji traže srodnu dušu. Svaki pokušaj da izgradite romantičnu vezu neće uspeti. Vredi steći iskustvo i ponovo pokušati pronaći ljubav. Tokom ovog vremena upoznaćete različite pojedince. Strelac u vezi može se suočiti s hladnoćom. Dogovorite sastanak koji će vam pomoći da iskreno razgovarate o svom bolu. Do kraja meseca problemi će biti rešeni.

Jarac

Slobodnim Jarčevima u drugoj polovini meseca sudbina može doneti voljenu osobu, ali prvo morate proći kroz neke prepreke. Neodlučni mogu rizikovati da izgube osobu koja im se sviđa. Da bi se otvorili i pokazali svoja osećanja, treba da budete uvereni u ozbiljne namere partnera. Porodične pripadnike znaka očekuje miran mesec. Zajedno s voljenom osobom idete ka svojim ciljevima.

Vodolija

Slobodne Vodolije očekuju problemi u potrazi za srodnom dušom. Svojim ponašanjem možete otuđiti potencijalnog partnera. Ne treba da se uznemiravate jer kraj meseca može doneti pozitivne emocije i baš tu osobu koja je spremna za ozbiljnu vezu. Dopustite partneru da iskaže svoja osećanja. Zauzete Vodolije treba da razmišljaju o prelasku na novu fazu u vezi.

Ribe

Novembar će omogućiti Ribama da upoznaju svoju srodnu dušu. Možda će to biti neko iz kruga bliskih prijatelja. Pokušajte biti pažljiviji prema voljenoj osobi jer postoje rizici da je povredite svojim dvosmislenim ponašanjem. Uverite se da su vaša osećanja iskrena i tek tada stupite u vezu. Zauzete Ribe treba ponekad da poslušaju savete drugih. Pokušajte pratiti svoje ponašanje, skloni ste impulsivnim emocijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare