Aktuelno

Njihova veza je kosmičke prirode, oni su srodne duše: Ovo su idealni horoskopski parovi

Pitate se koji su znakovi savršen ljubavni par? Zvezde imaju odgovor na ovo pitanje, a u nastavku teksta saznajte koji su to horoskopski parovi stvoreni za emotivnu vezu.

Ponedeljak, 14.11.2022.

15:34

Izvor: zadovoljna.hr

Njihova veza je kosmičke prirode, oni su srodne duše: Ovo su idealni horoskopski parovi
Foto: Mikhail_Kayl/Shutterstock

Podeli:

1. Ovan i Vodolija

Ova dva znaka vole avanturu. Ovan i Vodolija poznati su po avanturističkom duhu, a zajedno prave izuzetno uzbudljiv odnos. Uvek su spremni za akciju, vrlo su otvoreni. Vole da isprobavaju nove stvari i uvek se dobro zabavljaju u tom procesu. Ovaj par uvek ostaje jak. Oni uvek žele da budu zajedno, čak i u vremenima kada se ostali parovi raspadaju i postaju umorni jedan od drugog.

2. Bik i Rak

Bik i Rak u potpunosti razumeju jedan drugog. Ova dva horoskopska znaka snažno su povezana, i na fizičkom i na emotivnom nivou. Razumevanje im pomaže u izgradnji iznenađujuće povezanosti, koja je sve čvršća kako odnos raste.

3. Blizanci i Vodolije

Ovaj par veoma se razlikuje od ostalih. Oni osećaju neverovatnu povezanost na mentalnom i emocionalnom nivou, zbog čega im se već u početku veze čini kao da se znaju godinama. Iako je svaki trenutak koji provedu zajedno neverojatan, oboje razumeju potrebu za nezavisnošću partnera koja im pomaže da njihov odnos ojača.

4. Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka imaju duboku kosmičku vezu. Odlično funckionišu u svim situacijama. Ponosni su jedno na drugo zbog toga što se tako dobro poznaju i odnos im zbog toga s vremenom postaje sve jači i jači. To omogućava njihovoj vezi da postane neuništiva. Svi žele da se druže sa njima jer znaju koliko su zabavni. Ribe su one koje drže vezu, a Rakovi su oni koji neguju odnos i posvećuju mu se – zauvek.

5. Lav i Strelac

Ova dva znaka imaju vrlo strastven odnos, oba uživaju u životu i ljubavi. Jedan drugom snažna su potpora i inspiracija do kraja. Staloženi su, spremni da koriste svoje vreme da pomognu drugim parovima i prijateljima samcima koji imaju probleme u životu. Imaju neverovatnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti.

6. Devica i Bik

Ova dva znaka odlično se slažu. Oboje su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno. Pošteni su, iskreni i u ozbiljnim i dugoročnim odnosima ostvaruju veliku bliskost. Ovi znakovi su vrlo posvećeni jedan drugom te osećaju da su isti u svakom pogledu.

7. Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oni ne koriste samo svoja tela za komunikaciju, njihovi umovi su sinhronizovani za viši nivo ljubavi i emocija. Oba znaka imaju visok nivo duhovnosti i inteligencije, što im um čini privlačnom i neverovatnom stvari u kojoj mogu neizmerno da uživaju. Razumeju se na različite načine. Cene jedno drugo, cene sklad i mir u svojoj vezi. Takođe nude prijateljstvo i jednakost.

8. Škorpija i Rak

Intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne i kada su u pitanju ova dva znaka. Vodeni znakovi imaju snažne emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijima. Hrane se zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri te su jedan drugom najveća podrška. Predanost i vrlo sličan moralni kompas čini njihov odnos intenzivnim, ali i uravnoteženim.

9. Strelac i Ovan

Između njih postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara snažan odnos. Oni su divlji i entuzijastični, pa ljudi vole da budu u njihovom društvu. Kad se kaže da se suprotnosti privlače - misli se na ova dva znaka. Ovo je moćni par koji može prebroditi sve životne prepreke.

10. Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se snažno privlače. Zbog toga uvek razmišljaju i sanjare o beskrajnoj ljubavi. Veza koju dele je neverovatna. Osećaju veliko divljenje jedno prema drugom te imaju veliki nivo poštovanja u vezi. Oni su prava definicija srodnih duša.

11. Ribe i Škorpija

Ovo je vrlo jednostavan par. Snažno su povezani na intelektualnom nivou, ali takođe žele da razumeju i u potpunosti upoznaju dušu svog partnera. Oni moraju da znaju svaku sitnicu o partneru. Osećaju neverovatno međusobno poštovanje, strastveni su i nikada ne zaboravljaju romantiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare