Aktuelno

Ovi znakovi su miljenici zvezda: Početkom 2023. godine ostvariće im se dugo očekivane želje

Početak 2023. godine biće posebno naklonjen ovim horoskopskim znakovima.

Subota, 19.11.2022.

15:31

Autor: J.V.

Ovi znakovi su miljenici zvezda: Početkom 2023. godine ostvariće im se dugo očekivane želje
Foto: Master1305

Podeli:

Ovan

Od početka 2023. do kraja aprila, Ovnovi će imati sreće u poslovima vezanim za nekretnine i putovanja. Neki će pripadnici ovog znaka kupiti nekretninu ili renovirati dom, dok će neki otići u inostranstvo i tamo pronaći svoje mesto pod suncem. Od aprila vas očekuje sreća u porodičnim odnosima. Usamljeni Ovan može da upozna srodnu dušu, dok će oni koji su u vezi imati harmoničan odnos.

Veliki nedeljni horoskop: Blizance očekuje ozbiljna ljubav, Ovnovi trajno ulaze u poslovne saradnje

Vodolija

Početkom godine mogli biste čvrsto da odlučite da promenite posao. Ova odluka u budućnosti će dati divne rezultate. Jupiter donosi zadovoljstvo. Od početka maja do kraja godine dobijaćete nagrade za svoj rad, sklapate nova prijateljstva i korisne kontakte koji će vam dodatno pomoći u karijeri.

Veliki mesečni horoskop za novembar: Blizanci su u rasulu, Devicama se vraća burna prošlost

Devica

Početkom godine Device čeka sreća u ljubavnim vezama. Brakovi i veze mogu postati jači i stabilniji, a samci će imati mnogo prilika da pronađu svoju srodnu dušu. Moguće je da ćete primetiti da se među prijateljima krije prava ljubav. Godina je povoljna za učenja novih veština i profesionalan razvoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare