Aktuelno

Ovi znakovi vam glume velike prijatelje, ali čim im se ukaže prilika "zabošće vam nož u leđa"

Iskrenost je jedna od najvrednijih ljudskih osobina, a ovi horoskopski znakovi je ne poseduju. Iako mislite da će u svakom trenutku biti tu za vas - prevarili ste se.

Ponedeljak, 28.11.2022.

15:26

Autor: J.V.

Ovi znakovi vam glume velike prijatelje, ali čim im se ukaže prilika
Foto: Dean Drobot/Shutterstock

Podeli:

Blizanci

Blizanci se pretvaraju da su iskreni, nevini i prijateljski raspoloženi, ali u stvarnosti su zla bića koja će vas izneveriti, a da ne trepnu. Uživaju u širenju tračeva o vama i izdaće vas prvom prilikom. Vole da manipulišu ljudima.

Veliki nedeljni horoskop: Bikove očekuje velika bura u ljubavi, Raku slede promene života

Vaga

One ne vole sukobe i često ugađaju ljudima. Zbog toga se predstavljaju za iskren osobe kako bi uverili druge da su dobronamerne. Daju lažne komplimente i saglasne su sa svakom vašom tvrdnjom. Međutim, čim se ukaže prilika zabošće vam nož u leđa.

Ova tri horoskopska znaka čeka finansijska katastrofa u 2023. godini

Ribe

Ljudi rođeni u znaku Ribe skloni su pasivno-agresivnom ponašanju. Njihov stav zavisi od trenutnog raspoloženja. Vole da manipulišu ljudima i nemaju hrabrosti da otvoreno kritikuju ljude, pa to često rade njima iza leđa.

Ovi znakovi ne mogu da se "sastave" nakon raskida: Kraj veze je za njih kao "smak sveta"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.