Aktuelno

Ove horoskopske znakove očekuje lud provod, biće ovo za njih nezaboravan doček Nove godine

I dalje smo u za mnoge najlepšem razdoblju godine.

Subota, 31.12.2022.

07:46

Izvor: index.hr

Ove horoskopske znakove očekuje lud provod, biće ovo za njih nezaboravan doček Nove godine
Foto: bbernard/shutterstock

Podeli:

Ovo je vreme rezervirano za opuštanje, zabavu i druženje s porodicom i prijateljima. Saznajte koji će se horoskopski znakovi najbolje provesti na novogodišnjem dočeku i ispratiti staru godinu sa stilom.

Bik

Bikovi će biti odlično raspoloženi i željni akcije. Najbolje će se provesti oni koji su otputovali za praznike, ali i ostalima predstoji mnogo zabavnih trenutaka provedenih u krugu porodice i prijatelja. Samci će imati mnogo razloga za osmeh jer će na dočeku ostvariti uzbudljivo poznanstvo.

Devica

I Devicama će poslednji vikend u godini ostati u sjajnom sećanju. Neki će provesti prijatno i kvalitetno vreme s partnerom i decom, ali najbolje će se zabaviti oni koji slave s društvom. Zadovoljni će biti i samci jer će primiti čestitku osobe koja im se sviđa. To bi mogao biti početak lepe ljubavne priče.

Škorpija

Škorpija će biti toliko dobro raspoloženi da će mnogima to biti čudno. Većina ljudi navikla ih je da gleda naprgođene pa će im biti neobično videti ih da se toliko smeju, ali svideće im se promena. Na samom će dočeku sresti neke drage ljude koje nisu dugo videli, a moguće je i poznanstvo koje će puno obećavati.

Jarac

Jarcima će poslednji dan u godini biti poseban. Javiće im se neko ko im je drag, ali od koga su se udaljili i to će probuditi u njima novu nadu. Ako provode staru godinu kod kuće, porodično okupljanje ne samo da će proći bez uobičajenih trzavica već će im pružiti obilje smeha i zabave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare