Aktuelno

Ovih pet horoskopskih znakova uskoro pronalaze srodnu dušu, a možda ih očekuje i brak

I ova godina će nekim horoskopskim znakovima da donese više sreće u ljubavi.

Utorak, 14.03.2023.

14:27

Izvor: B92

Ovih pet horoskopskih znakova uskoro pronalaze srodnu dušu, a možda ih očekuje i brak
Foto: Dean Drobot/shutterstock

Podeli:

Mnogi parovi će se odlučiti na značajan korak u vezi, a zvezde su posebne naklonjene određenim horoskopskim znakovima. U nastavku teksta saznajte ko bi sve mogao da se veri do kraja godine.

Bik

Ovaj zemljani znak voli stabilnost i sigurnost u vezi, pa ako je već neko vreme u vezi, može biti sklon prosidbi. Takođe, Bikovi su poznati po svojoj odlučnosti i tvrdoglavosti, pa neće odustati od svog cilja.

Rak

Romantični Rakovi imaju šanse da se vere ove godine. Oni su vrlo emotivni i povezuju se s partnerom na dubokoj razini, što može da ih motiviše da se odluče na korak napred u vezi.

Devica

Precizne i organizovane Device planiraju prosidbu unapred i detaljno. Ako se osećaju sigurno i srećno u vezi, mogu da donesu odluku o veridbi kao logičan korak u vezi.

Vaga

Balansirane i pravedne Vage dugo donose odluku o prosidbi, ali kada se osećaju sigurno i srećno u vezi, mogu da se odluče na taj korak.

Strelac

Avanturistički i slobodoumni Strelčevi veriće se samo ako se osećaju srećno i stabilno u vezi. Oni su poznati po svojoj hrabrosti i spremnosti na rizik, pa neće oklevati u svojoj odluci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare