Aktuelno

Njima nema pomoći: Ovi znakovi će se uvek vraćati bivšim partnerima

Odluka da se javite bivšem partneru zavisi od mnogo faktora, uključujući razloge za raskid veze, lične ciljeve i vrednosti. Ipak, prema astroločkim uverenjima, četiri znaka su ubedljivo podležna vraćanju bivšoj ljubavi.

Utorak, 28.03.2023.

14:27

Izvor: index.hr/superžena

Njima nema pomoći: Ovi znakovi će se uvek vraćati bivšim partnerima
Foto: Profimedia

Podeli:

Rak

Rakovi su vrlo emotivni i često su skloni nostalgiji. Mogu da se osećaju usamljeno i izgubljeno nakon raskida veze, pa zbog toga dolaze u iskušenje da se jave bivšem partneru kako bi ponovo uspostavili vezu.

Lav

Lavovi vole da budu centar sveta i traže da budu voljeni. Nakon raskida, mogu da se osećaju nesigurno i nepoželjno i zbog toga često kontaktiraju bivše partnere kako bi potvrdili svoju vrednost.

Vaga

Vage teže harmoniji i ravnoteži u odnosima, pa nakon često pribegavaju bivšim partnerima kako bi vratili staru naviku koju su imali.

Škorpija

Škorpije su po svojoj prirodi jako strastvene, pa im raskid veze može izazvati intenzivnu bol. Kako bi ponovo osetile strast, mogu doći u iskušenje da se jave bivšem partneru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare