Aktuelno

Prave srećnice: Žene rođene u ova tri znaka će procvetati u 50-im i tu nema greške

Nekim ženama je jednostavno predodređeno da zablistaju u drugoj polovini života, u svakom pogledu, kada su sigurnije u sebe, znaju tačno šta žele, uspešne i samostalne. Samim tim i neodoljive suprotnom polu.

Petak, 15.09.2023.

09:37

Izvor: 24sata.hr

Prave srećnice: Žene rođene u ova tri znaka će procvetati u 50-im i tu nema greške
Foto: Profimedia

Podeli:

Činjenica je da se žene bolje osećaju u svojoj koži kako vreme prolazi i malo toga može da ih poremeti, a ovo se naročito odnosi na tri horoskopska znaka. Ove žene su spremne na promene i ne plaše se onoga šta ih čeka - vremenom su sve bolje i u pedesetim godinama će jednostavno procvetati.

1. Bik

Žene rođene u ovom znaku odmalena jedva čekaju da odrastu da bi napokon mogle uzeti stvari u svoje ruke. Zapravo, uživaju u tome da imaju više odgovornosti. Odlučne su, vredne i fokusirane, pa nije nikakvo iznenađenje da konstantno teže ka napretku. Uglavnom su i kao deca tiše, smirenije i imaju samo nekoliko bliskih prijatelja. To ih stavlja ispred svih u pogledu karijera, jer su tako dobre u tome da ostanu fokusirane i vode računa o svom poslu.

Kako stare, razvijaju pozitivan stav i radnu etiku i znaju šta žele od života. Srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto dobro i veliko, i da pomere granice.

2. Devica

Device su još od detinjstva vrlo zrele i uvek se osećaju kao stare duše u poređenju sa svojim vršnjacima. Čvrsto stoje na zemlji, fokusirane su na zadatke i planove. Toliko su praktične, organizovane i brižne, pa uspevaju da pokažu svetu koliko su jake i da mogu više od bilo koga.

Iako briljiraju kroz celo školovanje, nakon studija zapravo počinju da osvajaju, pa su do zrelih godina već na zavidnom nivou karijere. Ističu se u timovima. Do starosti, Devica je uglavnom postigla sve što je želela, ali tu nije kraj. Želi da se usavršava, napreduje, otkriva neke nove horizonte. U 50-im potpuno prihvataju sebe, smanjuju svoj perfekcionistički stav, opuštaju se, ali ne odustaju, i uz unutrašnji mir sve rade s lakoćom.

3. Lav

Lavice imaju potencijal da urade neverovatne stvari. Kako stare, sve više impresioniraju. Glavna misija u srednjim godinama im je učenje, napredak i razvoj, pa ne treba da čudi kada se u 50-im odluče na promenu karijere.

Ne plaše se promena ni rizika, imaju osećaj da su nezaustavljive i da je čarolija života za njih tek počela. U potpunosti uživaju u srednjim godinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.