Aktuelno

I snažne, i hrabre, i dobre u krevetu: Žene rođene u ovom znaku će vam okrenuti život naglavačke

Iako na prvi pogled deluje opasno i strogo, kada je bolje upoznate shvatićete da je to žena koju bi vredelo imati kraj sebe - u pitanju je žena Škorpija.

Sreda, 20.09.2023.

11:30

Izvor: 24sata.hr

I snažne, i hrabre, i dobre u krevetu: Žene rođene u ovom znaku će vam okrenuti život naglavačke
Foto: fizkes/Shutterstock

Podeli:

Žena rođena u ovom horoskopskom znaku je privržena i stabilna. Vernost joj je jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno ceni kod drugih ljudi. Neko je kome se može verovati i nikad neće davati lažna obećanja. Samostalna je i nije joj potreban neko ko će je paziti. Voli svoju slobodu, hrabra je i snažna. Radi ono što misli da je ispravno i nije sklona tome da slepo sluša druge.

Škorpija veoma dobro zna šta želi u životu, amobiciozna je, a kad postavi samoj sebi neki cilj ide ka njemu hrabo i odlučno. Ne odustaje lako, mudro donosi odluke i svesna je da ima sposobnosti koje će je dovesti do onoga čemu teži, a u tome je niko ne može pokolebati.

Odlično primećuje detalje, dobro procenjuje ljude i situacije, tako da nema smisla nešto skrivati od nje i glumiti, jer ima intuitivne sposobnosti.

Žena rođena u ovom znaku sve radi s velikom strašću, a kad nekoga voli napraviće sve da taj neko bude srećan. Ali, ako joj se neko zameri, osetiće na svojoj koži zašto ne bi trebalo da se igra s njom.

Škorpije su, inače, najstrastveniji znak Zodijaka, bilo da se radi o ženi ili muškarcu. Neverovatno su dobri ljubavnici, vole divlji seks i obožavaju provokativan donji veš. Ne zanimaju ih previše oni koji im se "nude", jer su oni ti koji vole da osvajaju.

Kad pronađu idealnog partnera, zaljubiće se duboko i iskreno. Udovoljavaće mu u svemu, pa tako i u krevetu, zbog čega će doživeti nezaboravne trenutke pune strasti i zadovoljstva. Za njih je seks jako važna stavka u životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare