Aktuelno

Spremite se, biće napeto: Za ova tri znaka zvezde su pripremile potpuni preokret 28. novembra

Da li ste među njima?

Ponedeljak, 27.11.2023.

15:25

Izvor: Sensa

Spremite se, biće napeto: Za ova tri znaka zvezde su pripremile potpuni preokret 28. novembra
Foto: Profimedia

Podeli:

Pošto se 28. novembar 2023. godine pada pod Sunčevim znakom Strelca, sve što sutra budemo radili biće intezivnije i pojačano. Tokom Merkura u kvadratu Neptuna, već osećamo kao da stvari vidimo na određeni način koji niko drugi ne može da razume. Sa Strelcem koji to podržava, ovaj tranzit postaje još ekscentričniji. Ovo su 3 horoskopska znaka, koji će se danas osećati neshvaćeno.

Blizanci

Blizanci su navikli da svi dele njihovo mišljenje, tako da ćete i sutra želeti da pokažete svoju superiornost.. Međutim, to će se preokrenuti, što će vam veoma teško pasti, jer ne odstupate tako lako od svojih stavova. Tokom tranzita Merkura u kvadratu Neptuna, otkrićete svoju drugu stranu i moraćete da se odbranite od onih koji preispituju vaša razmišljanja. Tokom Merkura u kvadratu Neptuna, priznaćete sebi da ipak grešite.

Vodolije

Vodolije su poznate po svojoj kreativnosti i upečatljivosti, tako da i ne čudi što živite u svetu koji ste izgradili za sebe. Sutra ćete otkriti, da to što želite da budete ono što jeste, ometa tuđa očekivanjao tome šta i ko treba da budete. Ignorisaćete, sve ljude koji vam nameću ideju kakav život treba da vodite. Merkur kvadrat Neptuna radi na vašem osećaju kako posmatrate sebe i podržava vaš identitet.

Ribe

Ribe su uvek jedinstvene, i voleli biste da tako i ostane. Tokom tranzita Merkura u kvadratu Neptuna, stvari ćete videti na drugačiji način nego inače. Sutra želite da provedete dan sami, u svom miru, bez ikakvog natezanja i nametanja volje. Tokom Merkura u kvadratu Neptuna, otkrićete da mnogi ljudi žele da žive kao većina i da se uklope, a vi ste neko ko živi po svojim opravilima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare