Aktuelno

Muškarac u ovom znaku je najbolji suprug Zodijaka

Možda već pretpostavljate koji znak je u pitanju...

Četvrtak, 28.12.2023.

13:11

Izvor: 24sata.hr

Default images
Foto: Harbucks/Shutterstock

Podeli:

Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku želi da uživa u životu, u svojoj porodici, želi da ima dom... Vrlo je strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije trošadžija i ne toleriše ljude koji žele da ga iskoriste.

Najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku koje čine jednog muškarca savršenim suprugom ima - Bik.

Njemu su brak i porodica na prvom mestu. On čvrsto stoji nogama na zemlji, ne živi u oblacima i ne obećava ono za što nije sto posto siguran da će moći da ispuni.

On je veran, blag i dobar. Vrlo je senzualan i učiniće sve da njegova partnerka uživa - zapravo to mu je na prvom mjestu. Odličan je ljubavnik, prepun strasti i dok vodi ljubav njemu se nigde ne žuri - voli da sve ide polako i emotivno.

Muškarac rođen u znaku Bika je vrlo uporan i kada nešto poželi - to će i imati, ili će barem dati sve od sebe kako bi došao do toga. Karijera, posao i zarada mu nisu na prvom mestu, iako želi da bude uspešan i izdržava porodicu, i da uživa u njoj.

Strpljiv je, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Ne rasipa se i ne toleriše one koji žele da ga iskoriste. Kad se jednom oženi, Bik se ne razvodi tako lako - daće sve od sebe da taj brak potraje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.