Aktuelno

Konačno im se smeši sreća: Ovim znakovima se za vikend menja život iz korena

Počela je sezona Jarca koji nudi boljitak uz jaku ambiciju i izuzetnu organizaciju.

Petak, 29.12.2023.

15:43

Izvor: najžena

Default images
Foto: Josep Suria/Shutterstock

Podeli:

Pun Mesec u znaku Raka, koji je nastupio 26. decembra i poslednji je u godini, smatra se hladnim. Ne samo zbog temperatura koje inače dominiraju vremenom, već i mesečeve mene koja podilazi zimskom solsticiju.

Tokom ovog perioda nekoliko znakova Zodijaka, tačnije njih tri će doživeti iznenadnu sreću.

Ovan


Konačno se oslobađate nečega što vas već dugo muči. Da li je to neki projekat koji vam je mesecima "visio nad glavom"? Osoba s kojom nikako da nađete zajednički jezik? Obaveza koju ste odlagali i odlagali sve dok vam nije postala odbojna do bola? Ovaj vikend označava odbacivanje tih okova i novi početak u vašem životu.

Blizanci

Hladni Mesec vam donosi slobodu, ali ne na isti način kao Ovnu. Kod vas će ova priča biti emotivna - najverovatnije vezana za ljubav, prijateljstvo ili porodicu. Konačno ćete biti slobodni da kažete ono što želite i nećete morati da strahujete od posledica. Neki odnos koji vas je dugo mučio konačno će se "iskristalisati" i znaćete šta su sledeći koraci koje morate da preduzmete. Iskoristite energiju ovog trenutka, zvezde kažu da je sada čas da budete hrabri i kažete sve što vam je na duši.

Strelac

Vaša energija, inače maštovita i neuhvatljiva, dolazi do izražaja u narednih nekoliko dana, a počevši od 29. decembra spremni ste da promenite sve što nije dobro u vašem životu. Neka osoba koju dugo znate biće vam od pomoći na ovom putu. Iz vas će kuljati pozitivna energija i ideje, i ovo je trenutak da iskoristite priliku da napredujete ili započnete neki novi projekat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare