OVAN

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:12

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Nervoza i napetost u prvom delu dana i postoji opasnost od izbrzanih delovanja, ali i zaključaka. Možete biti nefokusirani, sa dosta lošom koncentracijom. Popodne i veče vam donose smirivanje unutrašnje tenzije i lepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom.

UTORAK

Ostavljate dobar utisak na one sa kojima danas dođete u kontakt. Vrlo ste angažovani i trudite se da se prilagodite. Može vam se činiti da neke stvari idu sporo, ali ste spremni da sačekate. U emotivnim relacijama danas možete biti kritizerski raspoloženi prema voljenoj osobi.

SREDA

Odgovorno i pažljivo ćete se postaviti prema tekućim obavezama. Svesni ste da vas čeka mnogo toga što morate završiti, i želite da to obavite na najbolji mogući način. Odlični momenti za kontakt sa suprotnim polom. U postojećim vezama sklad i zadovoljstvo.

ČETVRTAK

Energija ovog dana vam odgovara, ali je moguće da ćete preuzeti na sebe više nego što realno gledano možete postići. Na ovaj način ćete umesto da ubrzate, samo usporiti situacije. Birajte prioritete. U emotivnom segmentu jaka mogućnost za flertovanje ili čak avanturu.

PETAK

Zbunjujuće situacije na poslu doneće vam nerviranje, ali i zabrinutost. Savet za vas je da nikako ne žurite, ni po pitanju dogovora ni po pitanju završavanja poslovnih obaveza. U emotivnom segmentu ste nešto povučeniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste.

SUBOTA

Ako imate poslovnih obaveza tokom današnjeg dana, budite sigurni da će vam one teško pasti i ostaviti vas prilično iscrpljenim. Niti imate energije niti fokusiranosti za veće napore. Ono što vam je potrebno jeste prisustvo voljene osobe i što više vremena provedeno sa njom...

NEDELJA

Ovo bi mogao biti vaš dan za flertovanje, za društvo, za nova poznanstva. Lako šarmirate osobe sa kojima dolazite u kontakt, pa je vreme da se sa prijateljima zaputite u neke društvene aktivnosti. Sve danas uklapate lako, jer vas nosi talas pozitivne energije i zadovoljstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare