Aktuelno

VODOLIJA

Četvrtak, 22.12.2022.

12:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Prilično stabilna situacija u vašim emotivnim relacijama tokom 2024. godine.

Ljubav

Prilično stabilna situacija u vašim emotivnim relacijama tokom 2024. godine. Ne mogu da kažem da će sve biti savršeno, jer neće – ali jako malo truda je dovoljno da vi i partner pronađete i kompromis i dogovor i zajednički interes po mnogim pitanjima.

Jedan vid duboke, ali suptilne promene kreće kod vas od ulaska Plutona u vaš znak u drugom delu januara – sledi vam transformacija i što se izgleda i što se načina funkcionisanja i razmišljanja tiče.

Očekivaćete mnogo od partnera, ali ćete isto toliko i davati – što od kasnog proleća može rezultovati ulascima u zajednički život, brak....ili prinovama. Komunikacija u partnerstvima može povremeno predstavljati problem – pogotovo tokom aprila, avgusta i novembra – pa u tim periodima budite više popustljivi jedno prema drugom. Slobodne Vodolije – 2024. obećava ljubavna uživanja.

Biće to koktel emocija, strasti i zabave – a od maja meseca vaš društveni život će se dodatno intenzivirati i teško je da ćete ostati neprimećeni. Najstabilnije emotivne prilike su od početka juna, ali neće biti čudno ukoliko "odlepite" već u prvom tromesečju godine. Strasno i fatalno – to je to.

Posao

Finansijski prilivi će biti stabilni i ujednačeni tokom ove godine, ali se vidi da će vam troškovi biti “slaba tačka” – pogotovo su april, avgust, kao i sam kraj godine dosta nezgodni po tim pitanjima. Bili zadovoljni ili nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom I statusom – promene vam slede.

Moguće je da već neko vreme osećate da niste inspirisani ili da ste se suviše “zaglavili” u poslovnoj svakodnevici. Ideje koje imate, kao I nova poslovna angažovanja – možete realizovati od kasnog proleća, što će se pokazati kao pun pogodak – najpre u finansijskom smislu.

Povremeno ćete biti skloni riziku – sa polovičnim uspehom.

Zdravlje

Oscilacije imuniteta, povremeni problemi koji se vezuju za ishranu (ovde ćete morati nešto da menjate) I pojačan stres. Redovna fizička aktivnost je potrebna – da ojača telo i stabilizuje duh.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare