Iz muškog ugla

Miloš se profesionalno bavi zavođenjem, a ovo su neki od njegovih trikova VIDEO

Miloš Koprivica je osnovao školu za edukaciju o muško-ženskim odnosima i sebe smatra stručnjakom za zavođenje.

Subota, 27.06.2020.

14:53

Izvor: super zena

Miloš se profesionalno bavi zavođenjem, a ovo su neki od njegovih trikova VIDEO
Foto: Printscreen/ Prva TV

Podeli:

Već godinama unazad slušamo kako u današnje vreme nema udvaranja i da je sve veći broj samaca. Zatim slede prepirke da li je razlog tome to što muškarci ne prilaze damama kao nekada ili su žene krive što danas mnogo više očekuju od muškaraca?

Zato je Miloš pre više od pet godine osnovao je sa još dva saradnika školu za zavođenje pod nazivom "Društvena dinamika u službi zavođenja".

"Najčešće mi se javljaju momci od 25 godina. Uglavnom su zaposleni u IT oblasti ili su završili takozvane "muške škole" u kojima su oskudevali sa ženskim društvom! Nekada su i posvećeni sportisti, kojima je u tinejdžerskim danima manjkalo slobodnog vremena za razbribrigu i zabavu", rekao je Miloš.

Smatra da je strah od prilaska devojci, zakucanost u "zoni prijateljstva" i izlazak iz duge veze najveći problem sa kojim se muškarci suočavaju kada su u pitanju romantični odnosi.

A koji su njegovi manji trikovi koje svako može da primenjuje, saznajte u video-prilogu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.