Iz muškog ugla

Muškarci otkrili kako bi trebalo da izgleda savršena žena

"Pametna, seksi i s dobrim smislom za humor", to su najčešće osobine koje muškarci traže u savršenoj ženi.

Subota, 08.05.2021.

15:39

Izvor: B92

Muškarci otkrili kako bi trebalo da izgleda savršena žena
Foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Podeli:

Muški posetioci portala "Women's Health" su otkrili kako bi trebalo da izgleda idelana žena. U fokus su stavili osobine koje im se dopadaju, a u nastavku pročitajte komentare.

"Moja idealna žena je jedinstvena. Ona ne strči iz mase, ali njen smisao za humor, osmeh i interesi je izdvajaju od svih drugih. Ona voli da se druži i zna kada bi trebalo da mi da prostora".

"Moja žena iz snova je lepa, samostalna i iskrena jer smatram da je to najvažnije za komunikaciju. Tražim ženu koja žudi za novim stvarima, koja će me izvući iz uljuljkane svakodnevice. Bilo bi super da voli da putuje".

"Uvek sam cenio spremnost na kompromis, jer je to temelj dobre veze. Osim toga u idealnoj ženi tražim saputnika koji deli moja uverenja i moralne vrednosti".

"Tražim neku koja je poniyna, ali i istovremeno ima dovoljno samopouzdanja da se istakne među drugima".

"Ne želim žensku verziju sebe, već nekoga ko će da deli moje interese. Iako možda zvuči kao kliše, tražim nekoga s kim bih rado bio na na pustom ostrvu, jer na kraju krajeva tako nekako izgleda brak".

"Idealna žena zna da se brine o sebi, snažna je i ne ponaša se kao dete. Ona se odlično slaže s mojim prijateljima, podržava me i uživa u sličnim aktivnostima kao i ja".

"Volim svoju devojku zato što kraj nje mogu da budem svoj. Čak i kad sam je prvi put video, a nismo progovorili ni reč, znao sam da je ona prava. Najviše od svega sviđa mi se što podržava moje odluke i pomaže da se iz njih izrodi nešto veće".

"Pronašao sam takvu. Tamo gde sam ja slab, ona je snažna. To je velik posao, ali ona se odlično snalazi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.