Iz muškog ugla

Mikro-preljuba: Flertuje sa vašim prijateljicama, čuje se sa bivšom

Iako ste već nekoliko meseci u vezi vaš partner se i dalje dopisuje s bivšom devojkom na društvenim mrežama? To može da ukaže na problem u vašoj vezi, ali i na to da on zapravo čini mikro-preljubu.

Petak, 28.01.2022.

13:52

Izvor: 24sata.hr

Mikro-preljuba: Flertuje sa vašim prijateljicama, čuje se sa bivšom
Foto: Prostock-studio/Shutterstock

Podeli:

Psiholog Ema Keni je objasnila šta je mikro-varanje i koje sve vrste postoje.

1. Vaš partner još uvek ima profil na mrežama za upoznavanje

Iako ste u fazi u kojoj vam je suđeno da ste monogamni, vaš partner i dalje ima otvoren profil na stranici za upoznavanje samo u slučaju da naiđe neko bolji. To negativno utiče na vaš trenutni odnos.

2. Održava kontakt sa bivšom partnerkom

Još se dopisuje sa bivšom partnerkom? To pokazuje da još uvek gaji osećanja prema njoj ili da ima potrebu za potvrdom, što znači da je vaša trenutna veza na klimavim nogama.

3. Flertuje sa vašim prijateljicama


Kada ste zajedno u izlasku, više vremena provodi u razgovoru i flertovanju sa vašim prijateljicama nego sa vama. To je vrlo omalovažavajuće za partnera i ukazuje na to da ćete imati problem sa poverenjem u vezi.

4. Pravi se da ne postoji iskra s nekim drugim

Ako ste primetili da vaš partner provodi mnogo vremena sa drugom ženom, verovatno tu postoji nešto više od samog druženja. Ako vas partner uverava da se oni samo druže i da tu ne postoji ništa više od toga, tad aktivno sabotira dugoročno poverenje između vas dvoje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.