Iz muškog ugla

Rasprema kuću, donosi cveće - stvari koje umesto nežnosti probude sumnju

Kada se partner iz čista mira pojavi na vratima sa buketom cveća od kojeg se jedva vidi, da li se zapitate u čemu je stvar?

Subota, 29.01.2022.

12:31

Izvor: Avaz, super zena

Rasprema kuću, donosi cveće - stvari koje umesto nežnosti probude sumnju
Foto: JJ-stockstudio/Shutterstock

Podeli:

Ako ste i vi među onim ženama kod kojih to umesto nežnosti probudi sumnju, niste jedine...

Mnogi smatraju da kada muškarc postane "previše fin", žena obično prvo posumnja da on nešto želi da sakrije.

Psiholozi su utvrdili da je dve trećine žena sklono da posumnja da im je partner neveran ako on odjednom počne da izvodi nove "trikove" u krevetu, a trećina ispitanica to pomisli kad im muškarac pokloni nakit ili seksi veš, ili im donese doručak u krevet.

U "sumnjivo" ponašanje spada čak i pokušaj muškarca da učestvuje u kućnim poslovima...

S druge strane, ako žena iznenada postane pažljivija, muškarci neće prvo pomisliti da njihova draga nešto krije već će prosto uživati. Njihov "alarm" se pali ako njihova lepša polovina iznenada počne da se doteruje, kupuje sebi seksi veš i prestane da obraća pažnju na njih.

Ipak, svega petina žena kada primeti promene u partnerovom ponašanju posumnja da je u pitanju ozbiljna afera. Većina pomisli da njihov dragi želi da "prikrije" neke sitne, svakodnevne "grehe".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare