Iz muškog ugla

Muškarci iskreno o "kaubojki": "Ne bojte se da budete malo sebične kada ste gore"

Upravo zato što žena ima potpunu kontrolu, takođe se može fokusirati na ono što joj najviše prija.

Petak, 20.05.2022.

12:58

Izvor: miss7.24sata.hr

Muškarci iskreno o
Foto: NDAB Creativity/shutterstock

Podeli:

Možda nije najpopularnija seks poza svih generacija, ali je partneri svakako upražnjavaju. Dodatni bonus "kaubojke" – mnoge žene ne mogu da dožive vrhunac u ovom položaju, pa je sasvim prirodno i moguće izvesti stimulacija rukom ili seks igračkom, tako da ova poza donosi kompletno zadovoljstvo.

Kaubojka (poza "ona gore") je definitivno deo prve kategorije i mnogim ženama je jedna od omiljenih poza.

Međutim, žena se ponekad u ovoj pozi osećaju nelagodno, jer je ovako potpuno izložena pogledu svog partnera. Tada muškarci imaju ceo pregled svih "nesavršenstava" na telu svoje partnerke, ali njima nije fokus uopšte na tome. Njima je važno da je naga tela ispred njih.

Pojedini muškarci su na društvenoj mreži Reddit podelili svoja mišljenja o ovoj pozi.

"Posebno mi se sviđa kada je ona gore i daje sve od sebe da oseti vrhunac. Uzbuđuje me kada vidim kako preuzima kontrolu nad tim. To je ujedno i najčešći način na koji moja supruga i upražnjavamo seks".

"Može da se nasloni na moje grudi, taj položaj me uzbuđuje. Jako mi prija takođe, kada me ljubi za vreme seksa".

"Ovo može biti opšti savet, jer se odnosi na svakoga u većini seks poza, ali obratiti pažnju na reakcije druge osobe. Kod kaubojke je to moguće. Na zvukove i izraze lica. Ako je za njih određena brzina, ritam ili ugao zaista odgovarajući, to bi trebalo da se vidi i čuje".

"Bez obzira kako mislite da izgledate, nemate čega da se stidite. Volimo vas i mislimo da izgledate prokletno zgodno".

"Ne bojte se da budete malo sebične kada ste gore. To je položaj u kom imate najviše kontrole. Iskoristite to u svoju korist".

"Treba da budete iskreni jedni prema drugima, ne samo prema samima sebi. Bolje je da menjate položaje kada se umorite, nego da nastavljate kada više nemate snage. To je samo jedan pokušaj da dođete do cilja, a koji ne uspeva. Prelazimo sa misionarske poze u kaubojsku, na primer. Ako vam je potrebna pauza, uzmite je".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.