Iz muškog ugla

Kakav seks obožavaju muškarci stariji od 40 godina?

Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

Utorak, 21.06.2022.

14:43

Izvor: Vijesti

Kakav seks obožavaju muškarci stariji od 40 godina?
Foto: Nadinoshutterstock

Podeli:

Muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu. Ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja, čak ispred oralnog seksa.

Na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim potpeticama, SM igrice i seks u troje. Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima? Muškarci u dvadesetima i delimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super. I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine, međutim, tada su više koncentrisani na kvantitet, nego na kvalitet u krevetu.

U četrdesetim godinama života najviše se mijenja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da od 45. godine muškarci (ali i žene!) ređe uživaju u seksu, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.