Iz muškog ugla

Zašto muškarci vole devojke koje su glasne u krevetu?

Niko zapravo ne voli "mrtvu tišinu" u spavaćoj sobi, jer ona ukazuje na to da nešto nije kako bi trebalo da bude. Osim toga niko ne voli ni da bude usamljen po pitanju priče u krevetu. To jednostavno deluje pogrešno i guši strast.

Sreda, 06.07.2022.

14:19

Izvor: zenskimagazin.rs

Zašto muškarci vole devojke koje su glasne u krevetu?
Foto: gpointstudio/Shutterstock

Podeli:

Ali, tu nije kraj. U celoj priči ima još nekih zanimljivih detalja, a tiču se toga kakve muškarci devojke vole u krevetu. Ako ste negde načuli da su im omiljene glasne devojke, možda ste zapitali "zašto?“. Odlučili smo da prikupimo neke dobre razloge koji potkrepljuju ovu tvrdnju i njih vam donosimo u našoj galeriji.

Žene progovorile o najgorim pozivima za seks: "Mala, ti ćeš da pretvoriš moj softver u hardver"

Najkraći put da uzbudite muškarca

Pojačavanjem tona u spavaćoj sobi i posezanjem za nekim prljavim rečima možete napraviti veliku promenu u toku seksa, bez previše truda. Za muškarce nema većeg pokretača od senzualnih ženskih uzdaha i stenjanja. Izrazi vašeg zadovoljstva, njega neverovatno uzbuđuju. Ako vam nije naročito prijatno da budete glasni u krevetu, samo se setite da je sve bolje osim ćutanja.

Ove stvari navode ženu da ostavi muškarca, čak i ako ga voli

Niko ne voli da vodi ljubav sa tihom osobom

Kako imati odličan seks kad napolju "gori"

Muškarac jednostavno ne može da se opusti i uživa ako je u krevetu da sa devojkom koja je potpuno tiha i nema. Osim ako ne želite da se vaš ljubavni čin završi u rekordnom roku, pojačajte svoj volumen. Kao što ne vole da devojke samo leže na krevetu poput morskih zvezda na dnu mora, tako muškarcima ne prija ni kada od vas ne dopire ni najmanji zuk. Nemate čega da se stidite, zato slobodno pokažite šta vam prija.

Devojke koje su glasne su samouverene

Muškarci se najviše dive ženama koje se ne stide svog tela, svoje seksualnosti i činjenice da uživaju u onome što trenutno rade u krevetu sa voljenom osobom. Takve žene svi žele da imaju i zbog njih su spremni da odu na kraj sveta. Samopouzdanje je sjajna osobina koja ne bledi, a u krevetu je i više nego poželjna. Ne morate imati savršeno izvajano telo, ali je važno da znate da prihvatite sebe. Od samouverene žene muškarac zna da će dobiti glasne uzdahe u krevetu.

Može da stvori zanimljivu fantaziju


Sve te sitnice od prljavog govora, ubrzanog disanja, stenjanja, pa sve do vrištanja stvaranju vrlo poželjnu atmosferu u krevetu. Ona dalje dovodi do mnoštva različitih fantazija koje mogu da se ostvare. Možda je njegova fantazija da je on najbolji muškarac s kojim ste ikad bili intimni, a svojom glasnoćom u krevetu ga možete uveriti da jeste.

Muškarcu pokazujete da vam prija

Priznali to ili ne, muškarci su u ogromnom broju slučajeva nesigurni u svoje veštine vođenja ljubavi. Oni će kao takvi stalno tražiti potvrde o svom umeću od svojih partnerki. Ne dozvolite da vas on pita nakon seksa da li ste uživali, već mu to jasno stavite do znanja glasnim stenjanjem. Verujte nam na reč to će vam doneti obostranu korist.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.