Iz muškog ugla

Mnogi muškarci lažu o dužini penisa, a sad je otkriveno koliko centimetara dodaju

Studija objavljena u The Canadian Journal of Human Sexuality otkrila je da je 63% muškaraca imalo oralni seks kao deo svog posleednjeg seksualnog odnosa, dok je samo 44% žena moglo reći isto.

Nedelja, 02.10.2022.

14:39

Izvor: Net.hr

Mnogi muškarci lažu o dužini penisa, a sad je otkriveno koliko centimetara dodaju
Foto: wavebreakmedia/shutterstock

Podeli:

Uz to, neslužbena anketa New York Posta otkrila je da su uobičajeni razlozi uskraćivanja oralnog seksa sledeći:

"To stvarno radim samo s devojkom", "Boli me vrat" i "To jednostavno nije moj stil". Ipak, ispostavilo se da muškarci u tome itekako uživaju, ali se ne trude ženama da pruže isto to zadovoljstvo.

Zanimljivo, većina žena je rekla da je to u redu, iako ne vole partnerima da pruže oralno zadovoljstvo, te su istaknule da im nikada nije palo na pamet da odbiju svog muškaraca što se tiče oralnog zadovoljavanja.

Laganje o veličini penisa

Drugo istraživanje pokazalo je da je jedan od četiri muškarca laže o veličini svog penisa, a 75% žena otkrilo je da im to stvara veliku odbojnost prema muškarcu.

Naime, u proseku su muškarci bili "krivi" za preuveličavanje dužine penisa za 5 do 6 centimetara, dok je prosečna potvrđena veličina penisa 15 i po centimetara. Gotovo polovina muškaraca takođee je priznala da su uzimali lekove, uključujući vijagru, u pokušaju da opravdaju očekivanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.