Iz muškog ugla

Muškarci iskreno odgovorili: Šta ženu čini tako dobrom u krevetu?

A ako ste pomislili da je veoma bitan fizički izgled, prevarili ste se – on se čak nije ni našao na spisku.

Nedelja, 01.01.2023.

13:19

Izvor:  Jelena Kramar/24.sata.hr

Muškarci iskreno odgovorili: Šta ženu čini tako dobrom u krevetu?
Foto: Roman Samborskyi/shutterstock

Podeli:

Devet muškaraca za Cosmopolitan otkrilo je šta za njih znači kada kažu da je žena dobra u krevetu. A ako ste pomislili da je veoma bitan fizički izgled, prevarili ste se – on se čak nije ni našao na spisku.

Otvorenost

"Otvorenost prema svojim seksualnim željama i prema onome što ti pruža dobar osećaj".

Entuzijazam

"Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su i dobre oralne sposobnosti bonus. Takođe, sa ženama koje su avanturisti u seksualnosti, prijatno ti je da razgovaraš o svemu, o željama i maštarijama. No ključna stvar je entuzijazam".

Bez osude

"Seksualna kompatibilnost. Volim neke neprijatne stvari i volim da pronađem devojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikada ne uradimo. Radi se o tome da se prijatno osećam kad sam s njom u spavaćoj sobi, bez straha od presude. Takođe, najseksi stvar koju žena može nositi u krevetu je samopouzdanje".

Hemija

"Njena hemija sa mnom, uglavnom. Najbolji seks koji sam imao je bio sa ženama koje su htele da mi ‘izbiju’ mozak, one su bile vođene strastima".

Kreativnost


"Moja supruga skuplja tragove po kući o mojim omiljenim stvarima i jako je dobra u tome. Zna da volim njenu zadnjicu, pa kad se seksamo stavi ogledalo da mogu da vidim svaki deo nje. Neverovatno je kreativna".

Pokazivanje želje

"Muškarci, poput žena, žele da ih neko želi. Kad mi žena šapuće na uvo i govori mi koliko me želi, onda je to najbolji mogući stimulans. Takođe ću joj se istovremeno dati i više".

Maženje nakon seksa


"Volim kada uživa u mom telu za vreme seksa, da mi to govori ili da mi to fizički pokazuje. A kada se mazimo nakon seksa to je neverovatno".

Prijatno i opušteno


"Kad je ženi potpuno prijatno da istraži sve aspekte seksa i fizičkog zadovoljstva, to je neverovatno iskustvo. Bitno je da se razgovara".

Komunikacija

"Svi su različiti. No dokle god možemo normalno da komuniciramo i da budemo otvoreni, da razgovaramo o svemu osećaj je i više nego dobar".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.