Iz muškog ugla

Odgovor će vas iznenaditi: Šta će vam se desiti ako prestanete da masturbirate?

Aleksandar Rouds je rešio da sazna odgovor na ovo pitanje...

Ponedeljak, 24.04.2023.

12:01

Izvor: Muški magazin

Odgovor će vas iznenaditi: Šta će vam se desiti ako prestanete da masturbirate?
Foto: 4 PM production/Shutterstock

Podeli:

Kao i većina dvadesetogodišnjaka, Aleksandar Rouds je masturbaciju doživljavao kao deo svoje dnevne rutine. Ipak, odlučio je da pokuša da prestane sa svakodnevnom masturbacijom i da pokuša da izdrži što duži vremenski period bez samozadovoljavanja.

Matematičari rešili najveći ljubavni problem: "Pravilo 37 odsto" pomaže da nađete srodnu dušu?

Doktorska istraživanja su pokazala da se smanjivanjem masturbacije povećava nivo testosterona u organizmu, a Aleksandar je to mogao i da potvrdi. Za samo par dana posle prestanka masturbiranja, Aleksandar je primetio sledeće promene.

Ovo su najpopularniji fetiši u 2023. godini: Jedan deo tela će vas potpuno iznenaditi

1. Postao je nervozniji i napetiji

Prva stvar koju je primeto je nervoza. Aleksandar je postao mnogo nervozniji i agresivniji. On tvrdi da ga je posle samo par dana „mirovanja“ bilo mnogo lako iznervirati i da je hteo da se pobije sa bilo kim.

Čak 70 posto žena otkrilo da ih ovo najviše privlači kod muškarca

2. Imao je česte erekcije

Zbog manjka masturbacije i povećanog testosterona, Aleksandar je imao problem sa neželjenim erekcijama. Kad god bi ugledao malo privlačniju devojku, morao je da smiruje svog "mališu".

Muškarci i žene konačno saglasni: Ovo je najgora poza u seksu

3. Postao je produktivniji i imao je više energije

Informacija koja nas je sve iznenadila je ta da je Aleksandar postao dosta produktivniji dok nije masturbirao. Tražio je načine kako da okupira sebe i svoje misli, pa se posvetio poslu i fakultetu i uspeo da postigne velike uspehe.

4. Devojke su ga neverovatno privlačile

Posle nedelju dana uzdržavanja, Aleksandar je primetio da su njegovi hormoni podivljali i da bi hteo da spava sa svakom devojkom koja naleti. Nismo sigurni da li je ovo dobra ili loša stvar.

Dakle, iako manjak masturbacije dovodi do produktivnosti, masturbiranje je ono što nas pred spavanje opusti i oslobodi stresa koji je najveći ubica današnjice. Zapamtite, sve je dobro u malim količinama, a ista stvar je i sa masturbiranjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.