Iz muškog ugla

Muškarac koji šalje ovakve poruke je jako zaljubljen u vas, nemojte ih ignorisati

Saznajte iza kakvih, naizgled običnih poruka se krije zaljubljenost.

Nedelja, 03.12.2023.

14:02

Izvor: superžena

Muškarac koji šalje ovakve poruke je jako zaljubljen u vas, nemojte ih ignorisati
Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Podeli:

Kada nam se neko dopada, pokazaćemo to na više načina - neko govorom tela, nekoga će oči odati, a neko će otvoreno reći šta oseća. I žene i muškarci imaju svoje načine otkrivanja zaljubljenosti, a kao što znamo, muškarci nisu uvek vešti u iskazivanju osećanja. Zato će njihove poruke otkriti sve o čemu ćute.

Postoji nekoliko graza koje koriste kada komuniciraju sa ženom u kojoj vide više od prijatelja.

1. "Ovo me podsetilo na tebe"

Muškarac neće uvek reći ono što misli, jer se ponekad boji da bude direktan kako bi poštedeo svoja osećanja da ne bude povređen. Reći će da ga je nešto podsetilo na vas, a to vam automatski može otkriti da razmišlja o vama, samo vam to govori indirektnim putem.

2. "Mogu da ti pomognem u tome"

Muškarci vole kada ženi mogu pomoći. Žele da se osećaju korisnima. Ako vam nude pomoć u nečemu, onda im je zaista stalo do vas.

Muškarci rade stvari samo za žene do kojih im je istinski stalo ili ponekad za "krajnji cilj".

3. "Izgledaš sjajno"


Ako vam kaže da izgledate sjajno, prestanite preterano da analizirate i nagađate šta on zapravo misli. On stvarno misli da izgledate sjajno i želi da to znate.

4. "Pričao sam s mamom..."

Ako navede ime mame i kaže ti šta je razgovarao s njom, on je ili tvoj najbolji prijatelj ili mu se sviđaš. Muškarci obično takve stvari ne dele s bilo kim, a i retko govore o članovima porodice. Ako je otvoren za razgovor o članovima porodice, onda imate njegovo poverenje.

5. "Uznemiren sam/zabrinut"

Ako muškarac dobrovoljno priznaje da oseća neku emociju koja nije srećna, dovoljno je zaljubljen u vas da vam pokaže ranjivost koju obično ne otkriva.

6. "Gde si? Šta radiš?"

Postavlja vam pitanja o tome šta radite ili gde ste? Sviđate mu se! Sve dok to ne radi konstantno - ne proganja vas.

7. "Tako si seksi"

Ako vam muškarac to govori, onda znajte da je to istina. Nemojte odmah da pomišljate kako je to rekao stotinu drugih žena pre vas.

8. "Primetio sam da..."

Ako vam kaže da je primetio kada nešto radite, onda morate znati da vas posmatra i prati ono što imate naviku da radite. On obraća ozbiljnu pažnju na to ko ste kao osoba.

9. "Nedostaješ mi"

Nedostaješ mu? Muškarci će retko to reći ako im zaista ne nedostajete. Ako vam govori da mu nedostajete čak i ako ste u toj novoj neizvesnoj fazi, sigurno ste ugrejali njegovo srce.

10. "Biću tu za tebe"

Ako vam kaže da će biti tu za vas, za šta god vam treba, ili da će razgovarati s vama kad god, onda on zaista želi biti deo vašeg života i neće vas tako lako pustiti.

11. Zove te imenom kućnog ljubimca


Ako vas nazove bilo kojim drugim nadimkom osim vašeg prezimena, odlučio je da vas mora učiniti svojom, piše Your Tango.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.