Iz muškog ugla

Žene, ovako se oglašavajte tokom seksa i trenutno ćete ga dovesti do ludila

Ne ustežite se tokom seksualnog odnosa, već se opustite i prepustite, a evo nekoliko saveta kako da načisto izludite partnera.

Subota, 23.12.2023.

15:05

Izvor: 24sata.hr

Default images
Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Podeli:

Za vreme seksa trebalo bi da proizvodite određene zvukove i glasove ukoliko želite da povećate užitak sebi i svom partneru, savetuje Pamela Madsen, savetnica za žene koje imaju problema s ljubavnim vezama i seksom. Kaže da se većina žena tokom seksa vodi pravilom "tiho i brzo", što je pogrešno. Ispuštanje glasova, tvrdi, magično deluje na osećaj zadovoljstva.

"Razmislite o tome. Da li ste ikada rekli 'njammmm' pre nego što ste počeli jesti neko odlično jelo? Da li je to povećalo vaše zadovoljstvo u jelu? Možete se kladiti da jeste! Zato to i činimo. Kada pustimo zvukove u naš život, mi zapravo pokrećemo senzualno zadovoljstvo koje struji kroz celo telo. Razmišljajte o zvuku kao o predelu za zadovoljstvo. Proizvodnja zvukova zadovoljstva budi naše telo, a čak može biti početak našeg erotskog uzbuđenja", kaže Pamela, koja je dala još neke savete na ovu temu.

Neka zvuk bude početak erotskog doživljaja

Eksperimentišite sa seksi zvukovima čak i pre nego što osetite uzbuđenje. To može biti režanje, predenje ili bilo koji drugi zvuk koji čini da se osećate seksi. Pokušajte da od zvuka koji proizvodite napravite da bude početak erotskog doživljaja, a ne samo nusproizvod. Pratite šta se događa i kako se osećate.

Seks zvukovi partneru su vrlo seksi

Obratite pažnju da li zvukovi kao da imate orgazam dodatno uzbuđuju partnera tokom vođenja ljubavi. Pamela kaže: 'Kladim se da uzbuđuju!'. Takvi zvukovi mogu biti ohrabrujući za vašeg partnera jer – seks zvukovi su seksi.

To je kao "om" tokom meditacije

Stvaranje seksi zvukova pomaže nam da izađemo iz svojih glava i uđemo u svoja tela. To je nešto kao izgovaranje "om" tokom meditacije. To smiruje naš um i od toga prestajemo da razmišljamo. U seksu se sve svodi na osećaje, pa stvaranje seksi zvukova pomaže da ostanete duže u trenutku erotske povezanosti.

Opustite se i dajte sebi oduška

Pokušajte da stvarate seksi zvukove za vreme masturbacije. Obratite pažnju kako to zvuči i kako deluje na osećaj uzbuđenosti. Čak pokušajte da proizvodite zvukove nalik onima kod orgazma i pre početka samozadovoljavanja. Opustite se i dajte oduška, jer vas niko ne vidi niti čuje. To je istraživanje sveta zadovoljstva i u tome nema ništa loše, prenosi Huffington Post.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.