Lepota žene

Salma Hajek objavila selfi bez šminke i pokazala da je jednostavna nega tajna njene lepote FOTO

Salma Hajek ima 52 godine i obožava da objavljuje fotografije bez šminke, a poznato je da je njena nega veoma jednostavna.

Četvrtak, 22.08.2019.

11:44

Izvor: Super žena

Salma Hajek objavila selfi bez šminke i pokazala da je jednostavna nega tajna njene lepote FOTO
Foto: Gettyimages/Gareth Cattermole

Podeli:

Kako bi vaš selfi bio savršen potrebno vam je odgovarajuće svetlo. Salma je upravo to naglasila u novoj objavi.

"Volim da se igram sa svetlom. Kada se upoznate sa tim, možete da učinite da izgledate mlađe i misteriozno, seksi i slatko, ali pazite, jer može i da učini da izgledate starije i ružno", napisala je ona.

Izgleda da je Salma usavršila igranje sa svetlom jer na fotografijama izgleda mnogo mlađe. Njena nega je jednostavna. Izjavila je jednom prilikom da nikada ne čisti kožu ujutru jer je od bake naučila da se koža tokom noći regeneriše i da tako vraća sve korisno što je izgubila tokom dana.

Najmanje dva puta dnevno lice poprska ružinom vodicom, piše Womanshealthmag. Prvi put to uradi ujutru pre nego što nanese hidratantnu kremu. Drugi put je stavlja uveče pošto očisti kožu i skine šminku uz pomoć kokosovog ulja. Poznato je da je glumica zavisnik od maski za lice, ali ih najčešće pravi od prirodnih sastojaka kao što je ovsena kaša i hibiskus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.