Lepota žene

Otkrila trik za brzo brijanje nogu, trebalo joj je samo 10 sekundi – žene oduševljene VIDEO

Brijanje nogu može da bude suviše iscrpljujuće, posebno tokom vrelih letnjih dana. Ipak, jedna žena je na Tiktoku podelila koristan savet kako da napornu aktivnost učinite manje stresnom.

Četvrtak, 24.03.2022.

17:50

Izvor: Super žena

Otkrila trik za brzo brijanje nogu, trebalo joj je samo 10 sekundi – žene oduševljene VIDEO
Foto: Dr.Pixel/Shutterstock

Podeli:

Loren Henderson je na pomenutoj društvenoj mreži podelila koristan savet, preciznije, trik za brzo brijanje donjih ekstremiteta. Kako je rekla u video-snimku, on ju je "zauvek promenio". Brijanje traje, tvrdi Loren, svega desetak sekundi, a koža je nakon toga svilenkasto glatka. Trik je da tokom brijanja ne odvajate brijač od površine kože, odnosno, da ga ne podižete.

"Brijač povlačite u oba smera – i prema gore i prema dole, ali ga ne podižete. Doslovno mi je jutros trebalo pet sekundi da obrijem pojedinačnu nogu. Na ovaj način možete da povlačite brijač i preko kolena i nećete se poseći", kaže Loren u video-snimku.

Ona je, takođe, istakla da, umesto pene za brijanje, koristi sapun, te da savršeno funkcioniše i kad pri ruci nemate penu za brijanje.

Pogledajte u video-materijalu kako je ona to uradila.

@lalalalauren00 Who freaking knew? Cause I didn’t🤯 thank you girl on tiktok—I am forever changed! #fy #fyp #foryou #shavingtips #shavinghack ♬ original sound - Lauren Henderson

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare