Lepota žene

Ovaj frajer je frizer Džej Lo i Kim Kardašijan, a jedan trik koristi da imaju savršenu kosu FOTO

Poznate ličnosti imaju čitav tim saradnika za ulepšavanje koji godinama brine o njihovom izgledu i lepoti, a frizer im je, kao i svakoj ženi, jedan od najvažnijih.

Ponedeljak, 20.11.2023.

15:31

Izvor: Super žena

Ovaj frajer je frizer Džej Lo i Kim Kardašijan, a jedan trik koristi da imaju savršenu kosu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Slavne zvezde uvek imaju besprekornu frizuru, ali i dugogodišnje frizere kojima poveravaju svoju kosu i koji su zaslužni za njihovu pefektnu kosu. Dženifer Lopez i sestre Kardašijan su niz godina klijentkinje poznatog frizera Krisa Epltona, koji je otkrio koji preparat najčešće koristi u svom radu.

U pitanju je profesionalni sprej za prekrivanje izrastka i sede kose. Jednostavno se nanosi na kosu i u trenutku prekriva izrastak, tako da nije potrebno često treiranje kose farbanjem, a Kris ga koristi i za još jednu namenu, onu najvažniju.

Ovaj sprej koristi da bi stvorio iluziju gušće kose, a važno je samo da odaberete pravu nijansu spreja koja odgovara vašoj prirodnoj boji kose, kako se koren ne bi razlikovao. To će stvoriti iluziju gušće kose, a za trik je potrebno samo nekoliko sekundi.

Ovaj trik redovno primenjuje i na slavnoj Džej Lo i na sestrama Kardašijan Džener, a frizira i Dru Barimor, Duu Lipu i mnoge druge. Stoga, ukoliko ste se pitali kako uvek imaju bujnu i predivnu kosu, eto jedne cake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare