Ona doživljava superorgazme, a sada otkriva kako da ga i vi postignete

Dženet Dejvis tokom jednog seksa uspe da postigne od pet do deset orgazama, a tajna se krije u ovome...

Sreda, 24.05.2017.

11:49

Izvor: Super žena

Ona doživljava superorgazme, a sada otkriva kako da ga i vi postignete
Foto: Thinkstock

Podeli:

Dama koja stoji iza dokumentarca "Superorgazmi", Dženet Dejvis priznaje da je doživela višestruke orgazme kada je imala samo šesnaest godina.

Ubrzo posle toga, shvatila je da može jednostavno da doživi orgazam više puta, čime je postala deo grupe superorgazmičnih žena, od kojih su neke u stanju da ga dožive više od 60 puta.

Samo mali procenat žena veruje da je doživelo ovu vrstu fenomena, a Dženet je specijalno za potrebe dokumentarca imala višestruke orgazme pred kamerom, dok je rad njenog tela pratio MRI skener.

Dejvisova je priznala da je bila jako mlada kada je doživela prvi orgazam, a da je bila potpuno nespremna jer u školi nisu imali seksualnu edukaciju. Godinu kasnije, ona je osetila prvi višestruki, a intezitet je uvek varirao.

"Znam neke žene koje imaju više od 60 oragazama, ali nije mi jasno kako one nakon toga hodaju. Obično ih imam oko pet, a do sada sam najviše doživela deset. Jako je teško biti precizan oko broja, zato što um uspori tokom oragzma. Sećam se kada sam prvi put osetila jedan intezivan, nisam mogla da nastavim sa seksom- moja vagina kao da je ostala u kontrakciji dugo vremena"

Na pitanje kako njeni partneri reaguju kada shvate da može da doživi super orgazme, ova dama kaže da ona nikada ne naglašava, već se samo desi.

"Najgora stvar je očekivanje. Nakon gledanja filma, svi bi pomislili- ako imam seks sa njim, ona će imati višestruke orgazme. Ne, to tako ne funkcioniše. Orgazmi ne dolaze prirodno, kao što se čini. Moram naporno da radim da bi se desili", iskrena je bila.

Na kraju, Dženet je svim damam otrkrila kako da se postignu bolji orgazam:

"Jedan deo saveta se odnosi na poznavanje tela. Mnoge mlade devojke imaju seks zato što imaju partnera, ali najvažniji deo je da upoznaju svoje telo. Ja ga dobro poznajem jer redovno masturbiram. Komunikacije je takođe važna, ali ne možete reći partneru tačno šta želite, ako ne poznajete sebe. Imajte u vidu da kada ste nervozni ili nešto vam stoji na umu, to otežava stvari."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.