Žene ovakve građe su boginje seksa, jeste li među njima?

Naučnici smatraju da su ovo najpoželjnije fizičke predizpozicije ženskog tela, koje su usko povezane sa akcijom u krevetu.

Utorak, 30.05.2017.

13:26

Izvor: Super žena

Žene ovakve građe su boginje seksa, jeste li među njima?
Foto: Thinkstock

Podeli:

Iako sam performans u krevetu ne može da se poveže sa trivijalnim stvarima poput izgleda, sigurno ste se nekada zapitale šta muškarci najčešće zaključe kada vide ženu sa velikim usnama ili grudima?

Određeni atributi i visina mogu prvo da privuku, a zatim da raspale maštu maškarca.

Pri tome, oni određene proporcije ženskog tela doživljavaju na različite načine, a sa tim se slažu i naučnici.

Tako su autori studija u nekim istraživanja pronašli zanimljive podatke, te otkrili kakve žene se smatraju majstoricama u seksu.

Ako imate naglašene obline

Sigurno vam je poznato da se žene sa širokim kukovima smatraju otvorenijim u seksu, a postoji i mišljenje da se one kasnije lakše porađaju.

Tako je istraživanje na Univerzitetu Lids otkrilo da su žene sa naglašenim oblinama sklonije seksu na jedno veče i kombinacijama, odnosno otvorenije su za eksperimentisanje u seksu.

Ako ste niski

Iako se visoke devojke smatraju seksepilnijima, mnogi muškarci obaraju ovu teoriju. Naime, oni više preferiraju niže dame, jer mogu da izvedu najrazličitije položaje, te je sam seks uzbudljiviji.

Ako ste puniji

Nobelovac, genetičar Džejms Votson izjavio je da bucmaste žene više uživaju u seksu, u odnosu na mršavice. On smatra da muškarci žene sa oblinama doživljavaju kao bolje ličnosti, pa smatraju da će biti bolje u krevetu. "Masnoća podstiče lučenje endorfina, a on povećava seksualnu želju, zbog čega su punije dame "zakon" u seksu", rekao je Votson.

Ako imate manje grudi

Velike grudi su imperativ u današnjem društvu, ali žene sa malim grudima više uživaju u predigri i maženju. Razlog? U odnosu na velike grudi, manje su osetljivije na dodir, te ih je lakše nadražiti.

Pogledajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.