Ovi signali otkrivaju da je muškarac izrazito loš u krevetu

Međutim, postoji tu još jedna bitna tema. Šta je sa njihovim aktivnostima u krevetu? Tako važna stvar ne može biti zanemarena, naročito od kako smo zakoračili u moderno doba u kom seks više nije tabu tema.

Petak, 12.08.2022.

13:25

Izvor: zenskimagazin.rs.

Ovi signali otkrivaju da je muškarac izrazito loš u krevetu
Foto: altafulla/shutterstock

Podeli:

Iako je mnoge muškarce prilično lako zadovoljiti, jer jedino što bi žena trebalo da uradi jeste da se skine i legne na krevet, pravi muškarci ne misle samo na svoj užitak. Kada je reč o zadovoljenju žena, stvari nisu baš tako jednostavne. Ali, da li postoje šanse da znate da će on biti loš (čitaj: potpuni promašaj) u krevetu? Naravno da postoje, a znake koji na to upućuju vam otkrivamo u našoj galeriji.

Porebna mu je čitava večnost da napravi prvi korak


Razumljivo je da će obe strani biti malo stidljive na početku. Međutim, iako ste vi slali ka njemu jasne znake da ste zainteresovani, njemu je trebala čitava večnost da vas pozove da izađete. Da stvar bude još gora, kada se to dogodilo sve što je nakon toga usledilo je takođe bilo kao usporeni film. Gotovo da ste morali da ga saterate u ćošak da bi vas poljubio. Ako mu je potrebna čitava večnost za ovakve poteze, velike su šanse da je takav i u krevetu.

On izbegava kontakt očima sa vama

Da li ste primetili da on ima problem sa tim da vas pogleda u oči dok razgovarate? Čak i ako se radi o nekim običnim temama koje nemaju veze sa vašim odnosnom. Ako muškarac izbegava kontakt očima sa devojkom, to znači da mu nedostaje samopouzdanja. Dakle, ako on nije dovoljno hrabar da vas pogleda u oči dok vodite običan razgovor, kako će skupiti hrabrost da vas fascinira u spavaćoj sobi?

On se hvali svojim veštinama u krevetu


Uvek bi trebalo da imate na umu da svi oni koji imaju čime da se pohvale, ne osećaju potrebu da to rade. Suprotno tome, ako muškarac zna da je njegov performans u krevetu osrednji, to će ga navesti da koristi svaku priliku da se povali svojim veštinama. Nešto poput ribolovačkih priča, za koje svi znamo da nisu istinite, prenosi

On nije neko ko je voljan da proba nove stvari


Zašto biste uopšte razmatrali vezu sa nekim ko nije voljan da u svoj život unese malo avanture? Niko ne tvrdi da bi trebalo da bude zavisnik o adrenalinu, ali spremnost za isprobavanje novih stvari je važna odlika. Drugim rečima, ako on nije zainteresovan za proširivanje novih vidika, smatrajte da biste sa njim u spavaćoj sobi bili osuđeni na misionarski položaj i seks u trajanju od celih 5 minuta.

On je neko kome je suviše lako da skrene pažnju sa nečega


Zaista nema ničeg goreg od toga da ste u krevetu sa nekim ko nije fokusiran na vas, već razmišlja o rezultatima jučerašnje fudbalske utakmice. Ako ste primetili da u toku razgovora, on jednostavno odluta i nema pojma o čemu pričate kada se vrati u stvarnost, to je vrlo loš znak. Ako on ne uspeva da drži fokus na vama dok razvijate vašu vezu, teško će mu poći za rukom da se koncentriše na vaše zadovoljstvo u krevetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.