Tehnika za višestruki orgazam koju retko ko zna – uvek ćete želeti još, i još, i...

Opšte je poznato da žene i muškarci prilikom seksualnog čina žele jednu stvar - orgazam na obostrano zadovoljstvo. Međutim, kod žena je to malo teže.

Ponedeljak, 21.11.2022.

14:53

Autor: J.V.

Tehnika za višestruki orgazam koju retko ko zna – uvek ćete želeti još, i još, i...
Foto: UfaBizPhoto/Shutterstock

Podeli:

U nastavku teksta pisaćemo o tehnici "Kunjaza" koja bez premca dovodi do višestrukih orgazama, a veoma jednostavno se izvodi.

Penis, a ne penetracija igra važnu ulogu, a pomenuta tehnika bukvalno znači "navesti na mokrenje". Međutim, ovo bi trebalo razumeti u prenesenom značenju, jer se radi o ženskoj ejakulaciji tokom orgazma.

Seksualna prošlost: Koji je najpoželjniji broj partnera pre braka?

Evo kako se tehnika izvodi

Nakon što muškarac nekoliko puta prodre u ženu, on se udaljava, uzima penis - palcem i kažiprstom i počinje ritmično da lupka glavom po vagini. U početku je potrebno da se naviknete, ali efekat će biti neuporediv.

Muškarci, imaćete pune ruke posla: Žene otkrile koliko bi stvarno volele da traje seks

Prvo je potrebno tapkati samo spoljašnje usne, zatim unutrašnje usne i ulaz u vaginu. Tek tada dolazi najosetljivije mesto – klitoris. Zbog povećanog dotoka krvi u labije, ovo jednostavno tapkanje će se pretvoriti u intenzivnu stimulaciju cele vagine, često završavajući jednim ili sa više eksplozivnih orgazama.

Na svetu postoje samo dva razloga zbog kojih muškarci pristaju na brak

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.