Zašto je muškarac odlučio da se posveti drugoj, nakon što je bio u kombinaciji sa vama?

Razlozi su razni, ali većina njih se završava jednom apsolutnom činjenicom, a to je da, jednostavno, niste bili jedno za drugo.

Utorak, 22.11.2022.

13:59

Autor: J.V.

Zašto je muškarac odlučio da se posveti drugoj, nakon što je bio u kombinaciji sa vama?
Foto: Majdanski/Shutterstock

Podeli:

Pošto ste izabrali ležernu varijantu odnosa, odnosno, ispunjavanje seksulanih potreba bez ikakvih obaveza, trebalo bi da budete svesni činjenice da vi niste bili u vezi, te da očekivanja, po pravilu, nisu postojala.

Tehnika za višestruki orgazam koju retko ko zna – uvek ćete želeti još, i još, i...

Ukoliko je partner odlučio da krene dalje, u ozbiljnije priče i vezu sa drugom ženom to znači da su se kockice njima jednostavno sklopile. To ne znači da nešto nije u redu sa vama, već, jednostavno, da niste kompatibilni u emotivnim aspektima. To je trenutak kada bi svoje ljubavno ispunjenje trebalo da pronađete kod nekog drugog muškarca - naravno, ako ste i vi spremni da krenete dalje.

Muškarci, imaćete pune ruke posla: Žene otkrile koliko bi stvarno volele da traje seks

Seksualna prošlost: Koji je najpoželjniji broj partnera pre braka?

Ukoliko vas muči pitanje - "Zašto mi nismo mogli da imamo vezu?", svakako bi trebalo da prodiskutujete sa njim i da putem komunikacije saznate odgovor na pitanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.