Vatra u krevetu, katastrofa u životu: Seksualni vampiri vam neće dati mira

Oni samo žele 'hranu' i ne in brine činjenica da žrtvama ostavljaju bolne rane. Nakon što se nahrane jednom žrtvom, krenuće dalje...

Subota, 17.12.2022.

13:58

Izvor: superžena, 24.sata.hr/Ema Mihanoviæ/yourtango

Vatra u krevetu, katastrofa u životu: Seksualni vampiri vam neće dati mira
Foto: NAS CREATIVES/shutterstock

Podeli:

Možda niste bili spremni na neverovatnu povezanost koju ste osetili sa 'strancem'. Fizička privlačnost bila je kao nešto što dosada nikada niste osetili. Bila je to požuda na prvi pogled - koju ste počeli da osećati kao ljubav - iako nikada pre niste upoznali tu osobu.

Bili su zanimljivi, pažljivi i još su više oduševljavali sa svakim osmehom koji su vam uputili. Nakon nekog vremena možda ste primetili da više ne razmišljate jasno...

Takav je osećaj kada upoznate seksualnog vampira.

Ako ste se stvarno spetljali s njima, postalo je još intenzivnije.

Sav fokus bio je na tome koliko je ta osoba bila privlačna, kako vas je uzbudila i razvila rastuću potrebu za seksom - smatrate da je možda upravo to osoba koju tražite celi život.

Sa spuštenim obrambenim sposobnostima i požudom koja vas izjeda iznutra, pristajete na intimnost - bio je to najbolji seks koji ste ikada imali. Nikada pre niste bili toliko uhvaćeni u osećaj koji se čini kao beskrajno zadovoljstvo.

Bilo je to izvan vaše najluđe fantazije i ostavljalo je osećaj kao da lebdite na oblaku, fizički iscrpljeni, ali srećni dok tonete u san.

Taj predivan osećaj prestaje kada se probudite sami, iscrpljeni...

Takođe, osećate očajničku potrebu da se ponovno povežete pa zgrabite telefon i pošaljete poruku za koju se nadate da ne zvuči previše napadano, zahvaljujete na sjajnoj noći i pitate se kada ćete se moći ponovno da 'povežete'.

Odgovora nema, a telefonski poziv ide ravno na govornu poštu. Ostavljate poruku s nadom da će vam uzvratiti poziv, ali odgovor i dalje ne stiže, a vaša potreba za ponovnim povezivanjem raste.

Čini se kao da vam život zavisi o tome da ponovno budete s ovom osobom i ne možete da razumete zašto ste se tako duboko povezali s nekim koga ste upravo upoznali.

Kako vreme prolazi, a poruka i poziva nema - tonete u depresiju.

Prijatelji misle da ste poludeli. Uostalom, kako možete biti tako slomljeni zbog veze za jednu noć...

Više puta ste postavili ovo pitanje, pitajući se što vama događa. Niste krivi što se tako osećate. Velike su šanse da ste bili sa seksualnim vampirom i možda osećate kao da ste zavisni od njihovoj energiji.

Četiri znaka da ste možda bili sa seksualnim vampirom

1. Odmah ste osetili šarm


Skoro svi su čuli za energetske vampire i, na neki način, svima je potrebna energija za preživljavanje. Većina ju dobija hranom, boravkom u prirodi, vj+ežbanjem i na druge načine, koji nisu štetni. Ali postoje oni koji uživaju u uzimanju energije od drugih ljudi, a seksualni vampiri jedni su od najpodmuklijih.

Baš poput vampira koje vidimo u filmovima, ovi vampiri zrače istom vrstom šarma kako bi vas zaveli i dobili pristup vašoj seksualnoj energiji.

2. Osećate se vezanima za njih


Nakon što se nahrane, takođe mogu da postave 'energetsku vrpcu' kako bi vas nastavili crpiti i vezati vas za sebe. Seksualni vampiri obično postavljaju vrpcu koja deluje poput cijevi za hranjenje kako bi im poslali energiju po njihovoj volji. Budući da ova energija pomaže u stvaranju života kakav želite, njeno ispuštanje zapravo može da ometa vašu sposobnost rada i stvaranja uspeha, sreće ili bilo čega što vam donosi ispunjenje.

3. Emotivno ste potrešeni nakon što ste bili s njima


Pogođene su i vaše emocije, što vas drži u uznemirenom stanju. Drže vas emocionalno vezanima kako biste još više usmerili pažnju na njih i dali im dodatnu korist hranjenja vašim emocijama.

4. Razvijate čežnju da ponovno budete s njima

Istinski pohlepni seksualni vampiri takođe će se jako 'pričvrstiti' na vas kako bi vas naterali da čeznete za njima. To vas navodi da nastavljate razmišljati o njima u budućnosti. 'Pričvršćivanjem' će vaše srce, um i seksualna energija biti usresređeni na njih, tako da im nesvesno pružate kontinuirani izvor energije.

Kako preboleti 'seks vampira' i vratiti svoj život?

Evo tri koraka.

1. Ne shvatajte to lično


Nakon što ste doživjeli razornost bivanja sa seksualnim vampirom, vrlo je lako osetiti da ste učinili nešto loše što ih je sprečilo da se vrate - ali niste. Seksualni vampiri su poput komaraca. Oni vam ispijaju 'krv' - na području kojim se hrane. Oni samo žele 'hranu' i nimalo ih ne brine činjenica da žrtvama ostavljaju bolne rane. Nakon što se nahrane jednom žrtvom, krenuće dalje kako bi pronašli još plena.

2. Uklonite 'užad' koja vas veže za njih

Dobra vest je da možete ukloniti zavisnost od njih i povratiti svoju energiju. Važno je napomenuti da su ove veze, odnosno zavisnost o njima poput korova. Moraju se iščupati s korenom kako ne bi ponovno izrasli. Važno je ukloniti neželjene i štetne energetske 'žice' koje su postavili.

3. Vratite svoju energiju

Nakon što uklonite ono čime su vas vezali za sebe, sledeći korak je izuzetno važan, a to je da svoju energiju uzmete nazad od onih koji su vam je uzeli. Vratite ju kako biste mogli da se oporavite i ponovno dobro osećate. Kad se budete osećali bolje, najvažniji korak koji treba da preuzmete je da se nazad i setiti se kako ste se osećali zbog energije seksualnog vampira - to će vam pomoći da prepoznate i izbegnete tu energiju ako se ikada ponovno s njom suesrete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.