Jedan pritisak dovoljan je da izazove eksplozivni orgazam, evo i kako – evo i gde VIDEO

Ovo sigurno niste znali...

Nedelja, 15.01.2023.

15:29

Autor: J.V.

Jedan pritisak dovoljan je da izazove eksplozivni orgazam, evo i kako – evo i gde VIDEO
Foto: WeAre/Shutterstock

Podeli:

Kako je objavila jedna korisnica TikToka, žena može da doživi nezaboravni orgazam ukoliko joj partner pritisne donji deo stomaka tokom seksualnog čina.

"Ovo aktivira G-tačku i spolja, tako da su rezultati bolji", kaže ona. Video je postao viralan sa preko milion lajkova i komentara.

A šta kaže struka?

"Spoljni pritisak može da deluje veoma pozitivno i da dovede do orgazma drhtanja nogu koje sve žene žele da dožive. Istina je da se često fokusiramo na penetraciju i zaboravljamo na mogućnosti zadovoljstva koje pruža stimulacija drugih delova tela“, kaže seksolog Nes Kuper, te dodaje:

"Pritisak na donji deo stomaka može dovesti do stimulacije G tačke jer su organi veoma blizu jedan drugom, a tkiva u tom području su blisko povezana, uključujući klitoris i vaginu. Naravno, moramo zapamtiti da naš um takođe igra veliku ulogu u našem zadovoljstvu tokom seksa. Neki ljudi, na primer, mogu biti uzbuđeni i pri samoj pomisli da će drugi deo njihovog tela učestvovati u činu ljubavi".

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.