"Dve muve jednim udarcem": Seks i fudbal u isto vreme – ne morate da čekate poluvreme

Engleska firma za proizvodnju seksi igračaka "Love Honey" sprovela je zanimljivo istraživanje koje je pokazalo da čak polovina ljubitelja sporta ima seksualne odnose tokom fudbalska utakmica.

Ponedeljak, 30.01.2023.

14:45

Autor: J.V.

Foto: Look Studio/Shutterstock

Podeli:

Kako je to moguće? Pa, jednostavno. "Dve muve jednim udarcem"- određene poze vam omogućavaju da gledate utakmicu, a u isto vreme i da doživljavate vrhunac. Evo o kojim pozama je reč.

Devojka podelila savete za ljubavne sastanke: "Ako čujete ove tri stvari, bežite glavom bez obzira"

1. Čuvena "doggy" poza

Dovoljno je da se okrenete prema ekranu i, ukoliko ste oboje fanovi fudbala, doživećete uzbudljivo iskustvo.

2. Dvostruki crv

Ovo je poza za sve lenje osobe.Devojka bi trebalo da legne na krevet na stomak, a dečko preko nje. Odlična za akciju tokom odlučujućeg gola.

Novi trend zaludeo mlade žene, evo šta sada rade da bi se uzbudile – pornografija nije više u modi

3. Mala sirena

Ovo je jedna od najzanimljivijih poza. Žena je na stomaku, tako da njen gornji deo tela visi preko kreveta. Muškarac leži preko nje, a rukama dodiruje pod. Diže se rukama u sklek, pa se tako pomiče gore-dole.

Za sve ljubitelje oralnog seksa: Nova "Kivin" metoda menja sve što ste znali o ovoj predigri

4. Vodopad

Muškarac sedi s ispruženim nogama, a devojka seda na njega i podiže svoje noge preko njegovih ramena. Ova poza bi mogla da vas omete u gledanju utakmice, ali sigurno ćete imati bolji seksualni užitak nego sportski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare